İskur Kaydı neden istenir?

İçindekiler:

  1. İskur Kaydı neden istenir?
  2. İŞKUR kayıt belgesi internet çıktısı nasıl alınır?
  3. İskur gönderme formu nasıl alınır?
  4. Işkur kaydı internetten yapılır mı?
  5. Işkur kayıt yenileme nasil yapılır?
  6. Işkur ise gönderme belgesi nedir?

İskur Kaydı neden istenir?

İŞKUR bünyesinde iş arayan kişileri istihdam eden işletme sahiplerine bazı teşvikler sağlanmaktadır. İŞKUR kayıt belgesi işletme sahiplerinin İŞKUR'a kayıtlı personel istihdam ettiklerini ispatlamalarını sağlayacağı için işverenlerce talep edilmektedir.

İŞKUR kayıt belgesi internet çıktısı nasıl alınır?

İŞKUR kayıt belgenizi e devlet üzerinden alabilirsiniz. Bunun için e devlet hesabınıza giriş yaptıktan sonra arama kısmına gelin. Buraya İŞKUR kayıt belgesi diye yazarak aratın. Çıkan ilk sayfada İŞKUR kayıt belgenizi kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.

İskur gönderme formu nasıl alınır?

Bunun için size en yakın İŞKUR merkezine gidebilir ya da https://esube.iskur.gov.tr linkinden internet üzerinden de kayıt olabilirsiniz. Kayıt işlemlerinizi tamamladıktan sonra yine merkezden iş arayan kayıt belgesini almak istediğinizi beyan ederek kısa bir süre içinde belgenizi alabileceksiniz.

Işkur kaydı internetten yapılır mı?

Hizmetlerimizden yararlanabilmeniz için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir. İşveren olarak İŞKUR sistemini internet üzerinden kullanabilmek için işveren yada işveren temsilcisi adına sistem üyeliği yapılması gerekmektedir. Sistem üyeliğinden sonra işveren kaydı yapılabilir.

Işkur kayıt yenileme nasil yapılır?

İŞKUR KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR? Öncelikle İŞKUR'un resmi sitesi olan iskur.gov.tr adresine girin. Açılan sayfada sağ ve sol taraflarda menü göreceksiniz. Eğer daha önceden İşkur'a kayıt yaptırmadıysanız sağ taraftaki menüden işkura kayıt ol linkine tıklayın.

Işkur ise gönderme belgesi nedir?

İŞKUR iş arayan kayıt belgesi, İŞKUR tarafından verilen özel bir belgedir. Belge yalnızca İŞKUR bünyesinde iş arayan kişilere verilmektedir. İŞKUR kayıt belgesi, kişinin İŞKUR bünyesinde aktif olarak iş aradığı bilgisini içermektedir. İşletme sahipleri tarafından talep edilen bir belgedir.