Nikah cüzdanı fotoğrafı nasıl olmalı?

İçindekiler:

  1. Nikah cüzdanı fotoğrafı nasıl olmalı?
  2. Nikah fotoğrafı sakallı olur mu?
  3. Evlilik evrakları nereden alınır?
  4. Eski kimlikle resmi nikah Kiyilir mi?
  5. Yeni kimliklerde fotoğraf sakallı olur mu?
  6. Nikah için sağlık raporu aynı gün alınır mı?
  7. Evlilik için sağlık raporu beraber mi alınır birlikte mi alınır ayrı ayrı alınır mı?

Nikah cüzdanı fotoğrafı nasıl olmalı?

5- Vesikalık 4 adet fotoğraf (Fotoğrafın son altı ay içinde çekilmiş, 4,5x6 ebatında olması gerekmektedir. Renkli fotokopi kabul edilmemektedir. Kadın fotoğrafında alın ve çene açık, erkek fotoğrafında ise baş açık olacaktır. Biyometrik fotoğraf kabul edilmemektedir.)

Nikah fotoğrafı sakallı olur mu?

Ümraniye Nüfus Müdürlüğü'nden aldığımız bilgiye göre ise bu fotoğraflarda sakallı olmamızın bir sakıncası yoktur. Biyometrik fotoğrafları, fotoğrafçılarda çektirebilirsiniz. Çektirmeden önce, fotoğrafı nerede kullanacağınız hakkında bilgi vermeniz ve biyometrik fotoğraf istediğinizi belirtmeniz yararınıza olacaktır.

Evlilik evrakları nereden alınır?

Evlenecek çiftler bu belgelerle sağlık ocağı ve nüfus müdürlüğüne giderek işlemlerini yaptırıyor. Bu iki kurumdan alınan belgeler, köy muhtarına teslim ediliyor. Belgeleri onaylama ve nikah kıyma işlemleri de yine köy muhtarı tarafından yapılıyor.

Eski kimlikle resmi nikah Kiyilir mi?

Kimliği. (ehliyet, pasaport kullanılmaz) (10 YILI GEÇMİŞ ESKİ KİMLİKLER İÇİN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDEN GEÇİCİ KİMLİK BELGESİ ALINMALIDIR.) 2- FOTOĞRAF - Son 6 (altı) ay içerisinde çekilmiş, cepheden, tümü aynı 5 (beş) adet vesikalık veya biyometrik fotoğraf.

Yeni kimliklerde fotoğraf sakallı olur mu?

Bu fotoğraf, kişinin yüz biyometrisinin tespit edilmesi amacıyla oluşturulan bir standart olduğundan, yüz biyometrisini değiştirmeyen sakal, bıyık veya favori, bu fotoğrafta sorun oluşturmamaktadır.

Nikah için sağlık raporu aynı gün alınır mı?

Özel bir hastaneye müracaat etmen halinde gerekli testler hemen yapılabilir. Bu durumda sonuçları aynı gün içinde bile alabilirsin. Devlet hastanelerinde ise yoğunluktan dolayı bu süre uzayabiliyor.

Evlilik için sağlık raporu beraber mi alınır birlikte mi alınır ayrı ayrı alınır mı?

Evlilik için sağlık raporu beraber mi alınır, birlikte mi alınır, ayrı ayrı alınır mı? Bu konuda en çok karıştırılan husus çiftlerin aynı anda mı sağlık raporu almak için başvuruda bulunacaklardır. Aynı anda sağlık raporu almanıza gerek yoktur.