Cep telefonları kaç taksit 2021?

İçindekiler:

  1. Cep telefonları kaç taksit 2021?
  2. Kredi kartına telefon kaç taksit 2021?
  3. Cep telefonlarına kaç taksit yapılıyor 2021?
  4. Hepsiburada cep telefonu taksit yapıyor mu?

Cep telefonları kaç taksit 2021?

Fiyatı liranın üzerinde olan cep telefonlarının satışında en fazla 3 ay, video, kamera ve ses sistemleri gibi elektronik cihazların satışında en fazla 4 ay taksit yapılabilecek. Tablet satışlarında taksit sayısı 6 ayı, beyaz eşya ve mobilya satışında ise 9 ayı geçemeyecek.

Kredi kartına telefon kaç taksit 2021?

Ticaret Bakanlığı, BDDK'nin kredi kartı taksit sınırlamasına uyum için perakande ticarette taksit sayısını yeniden düzenledi. Fiyatı lira üstünde olan cep telefonu satışlarında 3 ay, tablet bilgisayarda 6 ay taksit yapılacak. Konut hariç taksitli mal ve hizmet satışında taksit 12 ayı aşmayacak.

Cep telefonlarına kaç taksit yapılıyor 2021?

Fiyatı lira üstünde olan cep telefonu satışlarında 3 ay, tablet bilgisayarda 6 ay taksit yapılacak. Konut hariç taksitli mal ve hizmet satışında taksit 12 ayı aşmayacak. Taksit sayılarında yeni düzenlemeye gidildi.

Hepsiburada cep telefonu taksit yapıyor mu?

Alışveriş Kredisi 3.500 TL ve altındaki cep telefonlarında maksimum vade 12 ay, 3.500 TL üzerindeki cep telefonlarında 3 aydır. ... Kredi taksitlerinin ödenmesi dahil, kredi ile ilgili tüm işlemler kredi kullanılan banka üzerinden yapılır.