Gümüşhane'de doğalgaz var mı?

İçindekiler:

  1. Gümüşhane'de doğalgaz var mı?
  2. Bayburt'ta doğalgaz var mı?
  3. Alper Konyalı kimdir?
  4. Aksa Doğalgaz kredi kartı ile ödenir mi?
  5. Erzurumda doğalgaz var mı?
  6. Aksa Doğalgaz Genel Müdürü kim?
  7. Aksa Doğalgaz şirketi kimin?
  8. PALEN Doğalgaz kimin?
  9. Aksa Doğalgaz sahibi kimdir?
  10. Malatya AKSA müdürü kim?
  11. Aksa Doğalgaz Hangi Bakanlığa Bağlı?
  12. Internetten Doğalgaz faturası nasıl ödenir?

Gümüşhane'de doğalgaz var mı?

Gümüşhane'de Aksa Gümüşhane Bayburt Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından yapımına 2008 yılında başlanan doğalgaz çalışmalarında şehre ilk gaz düzenlenen törenle verildi. Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan 2. ... Doğalgaz, bir medeniyettir, çevreye duyulan saygının bir yansımasıdır.

Bayburt'ta doğalgaz var mı?

Konutlarda ortalama doğalgaz tüketiminin en fazla olduğu il Bayburt oldu. Bayburt'ta konut aboneleri yılda ortalama bin 244 metreküp doğalgaz tüketti. Doğalgaz tüketiminde ikinci sırada Van geliyor. Van'da doğalgaz aboneleri konutlarında geçen yıl ortalama bin 240 metreküp doğalgaz kullandı.

Alper Konyalı kimdir?

ALPER KONYALI Mesleki Yeterlilik Kurumu nezdinde hazırlanan GAZBİR Mesleki Standart Oluşturma Komisyonları'nda Komite Başkanlığı yapan Alper Konyalı, halen Aksa Doğalgaz'da Başkan Yardımcısı ve kendisine bağlı on doğal gaz dağıtım şirketinin Grup Genel Müdürü ile Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini sürdürüyor.

Aksa Doğalgaz kredi kartı ile ödenir mi?

Ödeme vadeniz geldiğinde ilgili bankadaki hesabınıza fatura tutarını yatırmanız yeterlidir. Ayrıca DBS sayesinde, aboneliğinizi başlatırken teminat mektubu almanıza gerek kalmaz. Kredi kartı ile yapılan ödemeler taksitli olarak alınmaktadır.

Erzurumda doğalgaz var mı?

Erzurum'a doğal gaz arzı sağlayan PALEN, Pazaryolu ve Karayazı'yı lisans bölgesine dahil ederken İspir'de de yüksek basınç doğal gaz çalışmalarını sürdürüyor.

Aksa Doğalgaz Genel Müdürü kim?

ALPER KONYALI İGDAŞ bünyesinde ağırlıklı olarak; yatırım süreçlerinin iyileştirilmesi ve re-organizasyonu, kurumsal stratejik planların hazırlanması ve malzeme yönetim sistemi kurulması konularında çalışmalar yürüten Alper Konyalı, 2007 yılında Aksa Doğalgaz'da Genel Müdür olarak göreve başladı.

Aksa Doğalgaz şirketi kimin?

Aksa Doğalgaz, 2002 yılında Kazancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuş, doğalgaz dağıtımı yapan şirket.

PALEN Doğalgaz kimin?

PALEN hisselerinin %90'ı PALMET Enerji Grubuna aittir, mevzuatlar gereği %10'u ise Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ndedir.

Aksa Doğalgaz sahibi kimdir?

Kazancı Holding A.Ş. Aksa Doğalgaz, 2002 yılında Kazancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuş, doğalgaz dağıtımı yapan şirket.

Malatya AKSA müdürü kim?

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi mezunu olan Necati Baykal, profesyonel iş hayatına 1982 yılında WAT Elektrik Motor Fabrikası'nda Üretim Planlama Müdürü olarak başladı. Baykal, 1984 yılında Aksa Makine Sanayi A.Ş.'de İthalat Müdürü görevine atandı.

Aksa Doğalgaz Hangi Bakanlığa Bağlı?

AKSA DOĞALGAZ DAĞITIM A.Ş. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan lisans hakkı kazandığımız ve devraldığımız toplam 21 bölgedeki şirketlerimizle, 31 ilin sınırları içerisinde yer alan 27 il merkezi ile 188 ilçe ve beldede doğal gaz dağıtım ve perakende satış faaliyetlerine devam ediyoruz.

Internetten Doğalgaz faturası nasıl ödenir?

Ekranda talep edilen bilgileri ilgili yerlere girerek İnternet Bankacılığı sistemine giriş yapın. Soldaki menüden “Ödemeler > Fatura > Anında Fatura Ödeme” adımlarını takip edin. “Kurum Tipi” bölümünde “Doğalgaz” seçeneğini işaretleyin. “Kurum Adı” bölümünde hizmet aldığınız doğalgaz dağıtım kurumunu seçin.