Sosyal güvenlik denetmen yardımcısı ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Sosyal güvenlik denetmen yardımcısı ne iş yapar?
  2. SGK çalışanı ne kadar maaş alır?
  3. SGK Denetmen Yardimciliği hangi puan türü?
  4. Denetmenlik nedir?
  5. Denetçi yöneticiyi görevden alabilir mi?
  6. Gelir Uzman Yardımcılığı hangi puan türü ile alıyor?

Sosyal güvenlik denetmen yardımcısı ne iş yapar?

Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Ne Demek? Sosyal güvenlik denetmen yardımcısı; Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde çalışan, denetim gerekçesi ile kendilerine verilen görevleri yerine getiren, yazılı emir üzerine kontrol, denetim ve inceleme gibi sorumlulukları olan kişiye verilen mesleki unvandır.

SGK çalışanı ne kadar maaş alır?

SGK memur maaşı (Lise mezunu 13/3 Derece Kademe): 4.160 TL. SGK memur maaşı (Önlisans mezunu 10/2 Derece Kademe): 4.186 TL. SGK memur maaşı (Lisans mezunu 9/1 Derece Kademe): 4.192 TL. SGK memur vhki maaşı (Lisans mezunu 9/1 Derece Kademe): 4.254 TL.

SGK Denetmen Yardimciliği hangi puan türü?

SGK denetmen yardımcılığı, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun il teşkilatlanmasında görev yapan denetim mesleğidir. 2011 yılında ihdas edilerek yönetmelik ile hak ve görevleri düzenlenmiştir. SBF ve İİBF mezunları P-113 puan türü ile İstatistik ve Matematik mezunları ise P-111 puan türü alım yapmaktadır.

Denetmenlik nedir?

Denetçi, özel ya da kamu kuruluşlarının; yasa, yönetmelik ve genelgelere uygun hareket edip etmediğini denetler. Kamu ya da özel kuruluşlarda çalışabilen denetçiler, teftiş yapar ve gerekli raporları hazırlar.

Denetçi yöneticiyi görevden alabilir mi?

Apartman denetçisi, kat malikleri kurulu adına yöneticiyi ve yönetim kurulunu belirli aralıklarla denetleyen kişilere denmektedir. ... Ayrıca kat malikleri kurulu haklı bir sebebin olması durumunda her zaman denetçinin görevine son verebilir.

Gelir Uzman Yardımcılığı hangi puan türü ile alıyor?

Gelir Uzman Yardımcılığı için Başkanlık KPSS A Grubu puan türlerinden olan ve puan türleri içerisinde hemen hemen en dengeli dağılıma sahip puanlardan olan KPSS P48 puan türüne adayların sahip olmasını istemektedir.