Mars Cinema Club kartı ne işe yarıyor?

İçindekiler:

  1. Mars Cinema Club kartı ne işe yarıyor?
  2. Cgv Cinema Club ücretli mi?
  3. Cinemaximum kartımda kaç puan var?
  4. AFM Sinemaları sahibi kim?
  5. Sinemia neden kapandı?
  6. Cinemaximum Aşı zorunlu mu?
  7. Cinemaximum referans no nedir?
  8. Cinemaximum kime bağlı?
  9. Cgv kimin?
  10. Art House bilet ne demek?
  11. Sinemia kapandı mı?
  12. Sinemia battı mı?
  13. Kaç tane Cinemaximum var?
  14. Mars kim satın aldı?
  15. Cinemaximum ne kadara satıldı?
  16. Art House Movies ne demek?

Mars Cinema Club kartı ne işe yarıyor?

cinemaximum sinemalarında geçen, bir bilete bir puan veren ve sekiz puan sonunda size bedava bilet veren bir kart. istiklal'deki fitaş sinemasında ise size puan verirler ama bedava bilet vermezler.

Cgv Cinema Club ücretli mi?

Dilersen cinemaximum.com.tr adresimizden ya da uygulamamızdan da üyelik formunu doldurup hemen üye olarak CGV Para kazanmaya başlayabilirsin. CGV Cinema Club üyeliği için herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu? Elbette hayır. Herhangi bir ücret ödemeden bu sinema kulübüne katılarak ayrıcalıklı olabilirsin.

Cinemaximum kartımda kaç puan var?

Cinemaximum gişelerinden aldığın kart ile ilk defa giriş yapıyorsan; şifren kart numarandır. Üst menüde bulunan "Profilim" sayfasından sahip olduğun puanları kontrol edebilir, alışverişlerinde kullanabilirsin.

AFM Sinemaları sahibi kim?

2016 yılında Mars Cinema'yı 650 milyon dolara satın alan ve o günden beri Türkiye'deki en büyük sinema salonu zincirinin sahibi olan Güney Kore merkezli CJ CGV, Türkiye'deki kolu olan CGV Mars Cinema Group'un yönetim kadrosunda iki önemli değişiklik yaptı.

Sinemia neden kapandı?

Sinemia'nın yaptığı açıklamaya göre kapanmasındaki en büyük neden 7163 sayılı kanunun yasalaşması. Bu durumun, sinema salonlarından toplu bilet alarak sinema severlerin daha fazla sinemaya gitmesini sağlayan Sinemia için bu indirimlerin tamamen son bulması anlamına geliyor.

Cinemaximum Aşı zorunlu mu?

Değerli Misafirlerimiz, Bu doğrultuda aşı olmayan kişilerin; konser, sinema ve tiyatro gibi vatandaşların toplu olarak bulunduğu faaliyetlere katılımında 18 yaş ve üzeri için uygulanacak negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu getirilmiştir. ...

Cinemaximum referans no nedir?

Referans numarası, satın almış olduğun bilete özel olarak oluşturulmuş koddur. Ödeme ekranından sonra işleminin başarılı olduğuna dair bilgilendirme ve bilet ayrıntıları içeren ekranda bu kod yer alıyor. Ayrıca e-posta adresine bu kodu içeren konfirmasyon postası gönderiyoruz. Bilet aldım ama referans numaram gelmedi!

Cinemaximum kime bağlı?

Menderes Utku ve Muzaffer Yıldırım'ın kuruculuğunu üstlendiği ve 2001 yılında açılan Mars Group'un hisseleri, bugün Güney Koreli sinema zinciri işletmecisi CJ CGV tarafından satın alındı. Cinemaximum, markasıyla Türkiye'nin 32 ilinde faaliyet gösteren bir sinema zinciri.

Cgv kimin?

Mars Dağıtım, Mars Cinema Group bünyesinde bulunan film dağıtım şirketi. 2014 yılı yılı yılı yılında 63 filmin dağıtımını üstlenmiştir. Güney Kore merkezli CJ CGV tarafından satın alındıktan sonra adı CGV Mars Dağıtım olarak değiştirildi.

Art House bilet ne demek?

CGV Arthouse, sinemayi mutluluk olarak gören insanların projesidir. ... Misafirlerimize tüm gün ve seanslarda 16,00 TL bilet fiyatı ile, hem ulusal hem de uluslar arası festivallerde boy göstermiş, ödüller toplamış, kendinden söz ettirmiş filmlerden oluşan çok özel bir yayın akışı sunuyoruz.

Sinemia kapandı mı?

Sinemia 2015'te servise başladı. 12 Temmuz 2019'da kapandı.

Sinemia battı mı?

Milyar dolarlık şirket olmak iddiasıyla yola çıkan Sinemia büyük bir gürültüyle battı. ... Şirketten yapılan yazılı açıklamada, kapanma nedeni olarak Türkiye'deki 7163 sayılı yeni sinema kanunu ve ABD'deki rakibi Moviepass'ın patent ihlali davası gerekçe gösterildi.

Kaç tane Cinemaximum var?

Sunmuş olduğu hizmet ve teknolojik yenilikler ile 2013 yılında dünyanın en büyük sinema birliği olan UNIC (International Union of Cinemas) tarafından “Uluslararası Yılın Sinema Grubu” ödülüne layık görülen Mars Cinema Group, 36 şehirde 97 sinema işletmesi ve 848 salon sayısı ile Türkiye'nin en büyük sinema zinciridir.

Mars kim satın aldı?

Güney Koreli CJ CGV, Mars Cinema'yı 800 milyon dolara aldı

Cinemaximum ne kadara satıldı?

Sinema zinciri Mars Cinema Group, dünyanın önde gelen sinema işletmecilerinden Güney Kore'li CJ CGV'ye satılıyor. Mevcut hissedarlar Actera Group, Esas Holding ile CJ CGV hisselerinin tamamının satışı için devir anlaşması imzalandı. Anlaşmada şirket değeri 800 milyon dolar olarak belirlendi.

Art House Movies ne demek?

Arthouse filmler genellikle az seyirciye yönelik daha küçük filmlerdir. Birçok arthouse film yönetmeni ve yapımcısı sanatsal değeri için bu filmleri yaratır ve söylemlerinin eğlencenin ötesinde daha fazla değeri vardır. ... Genel olarak yaşamın anlamı ve varoluş sancıları da bu tarz filmlerde sıkça karşımıza çıkar.