Anlık mesajlaşma sınırsız 1 GB nedir?

İçindekiler:

  1. Anlık mesajlaşma sınırsız 1 GB nedir?
  2. Anlık mesajlaşma nasıl kullanılır?
  3. Wıfı Bonus Free 1gb ne demek?
  4. AKN li data paketi ne demek?
  5. Sınırsız WhatsApp Vodafone nasıl kullanılır?
  6. Bir gb kaç TL?

Anlık mesajlaşma sınırsız 1 GB nedir?

Türk Telekom'lular Anlık Mesajlaşma iletişimlerinde de kazançlı! Hem yurtiçinde hem yurtdışında doyasıya ücretsiz mesajlaşmak için UCRETSİZ yaz 5555'e gönder. Yurt içinde 1GB, yurtdışında aylık 20 MB'a kadar Whatsapp, Bip ve Wirofon internet kullanımlarını kapsar.

Anlık mesajlaşma nasıl kullanılır?

Kampanyadan faydalanmak için önce Selfy'e üye olmalısın. “Ben çoktan Selfy'liyim!” diyorsan, faturalı veya faturasız hattından ANLIK MESAJLASMA yazıp 4545'e SMS gönder. Talebin değerlendirilsin ve seni en kısa sürede SMS ile bilgilendirelim.

Wıfı Bonus Free 1gb ne demek?

Bu kampanyadan faydalanabilmek için ise Türk telekom'un resmi sayfasından ya da mobil uygulamasından kredi kartı ya da banka kartı kullanarak 30 TL üzeri yüklemeler için 7 gün geçerli 1 GB 30 TL altı yüklemeler içinde 1 gün geçerli yani 24 saat süreli 1 GB internet kazanabilirsiniz.

AKN li data paketi ne demek?

Adil Kullanım Noktası (AKN); paketinizde yer alan aylık download (indirme) %100'e ulaşılması halinde, ayın geri kalan günlerinde internet erişim hızının düşürülmesini ifade etmektedir. Bu uygulama şebeke kaynaklarından tüm kullanıcıların aynı kalitede hizmet alabilmesini amaçlamaktadır.

Sınırsız WhatsApp Vodafone nasıl kullanılır?

Vodafone yanımda uygulamasına girince hikayeler bölümünde sınırsız whatsapp konuşma seçeneğini göreceksiniz. Vodafone yanımda uygulamasındaki Whatsapp kampanyasına tıklayın. Ardından ekrana sayfa açılacak ve bu ekranda “ücretsiz al” yazısına tıklayın. Tekrar yeni bir sayfa gelince en altta “satın al” yazısına tıklayın.

Bir gb kaç TL?

Fırsat 1 GB internet paketi ile haftalık 1 GB internet yalnızca 10,10 TL. Paketi, FIRSAT1GB yazıp 2200'a göndererek alabilirsiniz. Ayrıca internet sitemizden veya Dijital Operatör uygulamamızdan da alabilirsiniz. 7 gün geçerli 1 GB içeren paket KDV ve ÖİV dâhil 10,10 TL'dir.