Kac hat var ustume?

İçindekiler:

  1. Kac hat var ustume?
  2. Turkcell hat dökümü nasıl alınır?
  3. Bir kişi kendi adına kaç hat alabilir?
  4. Turkcell Superonline şifresi nasıl alınır?

Kac hat var ustume?

e-devlet üzerinden vatandaşlar şifre ve TC kimlik numarası ile giriş yapıldıktan sonra arama kısmına mobil hat sorgulama yazarak hizmet verilen bölüme ulaşabilirsiniz. Sorgulama tüm GSM hatlarında yapıldığı için adınıza açılan tüm hatları görebilirsiniz.

Turkcell hat dökümü nasıl alınır?

Turkcell'in çağrı merkeziyle iletişime geçerek dilediğiniz fatura dönemine ait arama dökümünü elde edebilirsiniz. Bunun için 5 532 00 00 numaralarından birini tuşlamanız ve sizinle görüşen müşteri temsilcisine talebinizi iletmeniz yeterli olacaktır.

Bir kişi kendi adına kaç hat alabilir?

Tayfun Acarer “BTK 2009 yılında aldığı karar ile bir kişi adına aynı mobil telefon işletmecisi tarafından açılabilecek 'ön ödemeli bireysel hat' sayısının vatandaşlarımız için 15 adet, yabancı uyruklular için 3 adet ile abonelik tesis etmeye yetkili bir bayi tarafından aynı ay içinde bir kişi adına açılabilecek 'ön ...

Turkcell Superonline şifresi nasıl alınır?

​Turkcell müşteriyseniz, şifrelerinizi unutmanız halinde SIFRE yazıp 2200'a​ ücretsiz mesaj atabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp "0(532) 755 2222"ye​ kısa mesaj atabilirsiniz.