Beşiktaş Adalar vapur kaç dakika?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Adalar vapur kaç dakika?
  2. Beşiktaş Ada Vapuru nereden kalkıyor?
  3. Beşiktaş'tan heybeliadaya nasıl gidilir?
  4. Heybeliadaya nasıl gidilir?
  5. Büyük adaya gidiliyor mu?

Beşiktaş Adalar vapur kaç dakika?

Kabataş Adalar İskelesi'nden binebileceğiniz Şehir Hatları vapurunun güzergahı sırasıyla; Kadıköy, Kınalıada, Burgazada, Heybeliada ve Büyükada'dır. Bu yolculuğunuz ise 1 saat 35 dakika sürecektir.

Beşiktaş Ada Vapuru nereden kalkıyor?

İstanbul Beşiktaş, Kabataş, Eminönü ve Anadolu yakasından Bostancı ve Kadıköy üzerinden vapur seferleri ile Adalar bölgesine ulaşmak mümkündür. Beşiktaş üzerinden Adalar seferi yapan vapur 07.30'da başlamaktadır. Sıra ile Kınalıada, Burgazada, Heybeliada'ya uğrar.

Beşiktaş'tan heybeliadaya nasıl gidilir?

Beşiktaş'tan Heybeliada'ya ulaşımın en kolay yöntemi İDO Deniz otobüslerinin Beşiktaş – Adalar hattı ile seyahat etmektir. Sabah 8'den akşam 8'e kadar ortalama 1 saat aralıklarla yapılan deniz otobüsünde tam ücret 10 TL'dir. Beşiktaş – Adalar Deniz Otobüsü seferlerinin güncel saatleri için tıklayın.

Heybeliadaya nasıl gidilir?

Heybeliada'ya Kadıköy, Bostancı, Eminönü ve Kabataş'tan kalkan vapurlarla ulaşılmaktadır. Aynı zamanda Bostancı İskelesi'nden hareket eden motorlarla da Heybeliada'ya gitmek mümkündür. Tarifeler yıl içinde mevsimlere göre değişiklik göstermekte olup, hafta sonlarında sefer sayısı artırılmaktadır.

Büyük adaya gidiliyor mu?

Büyükada'ya malum deniz yolu ile gidiliyor ve farklı alternatifler mevcut. Bunlardan birisi şehir hatları vapurları, diğeri ise yolcu motorları ve motorlu tekneler. ... Motorlu tekneler şehir hatları vapurlarına göre biraz daha hızlı gidiyor ve adalara 10-15 dakika kadar daha önce varıyor.