BOTAŞ Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. BOTAŞ Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?
  2. BOTAŞ personel alımı 2021 başvurusu nasıl yapılır?
  3. BOTAŞ işçileri ne kadar maaş alıyor?
  4. BOTAŞ Nasıl Başvurulur?
  5. Adana BOTAŞ nerede?
  6. Botaş özel mi devlet mi?
  7. BOTAŞ kime bagli?
  8. BOTAŞ in sahibi kim?

BOTAŞ Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

BOTAŞ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 25 Ocak – 29 Ocak Tarihleri Arasında Türkiye İş Kurumunun http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/JobsOnAir.aspx internet adresinde yayımlanacak. * Yukarıda yer alan linke tıklayınız, açılan sayfada e-Devlet ya da İŞKUR üzerinden oturum açınız.

BOTAŞ personel alımı 2021 başvurusu nasıl yapılır?

Kuruluşumuzun iş gücü ilanında aranılan şartları taşıyıp taşımadığınızın kontrolü amacıyla 10.02.2021 - 19.02.2021 tarihleri arasında www.botas.gov.tr internet adresinde yer alan “Aday Bilgi Sistemine" giriş yaparak aday bilgi formunu doldurmanız ve aşağıda belirtilen belgeleri sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

BOTAŞ işçileri ne kadar maaş alıyor?

BOTAŞ mühendis maaşları ortalama 7800-8500 arasında değişmektedir. BOTAŞ en fazla maaş veren kurumlar arasında gösterilmektedir. Maaşa ilave olarak ikramiye ve sosyal imkanları da bulunmaktadır. BOTAŞ'a KPSS ve YDS şartı ile girilmektedir.

BOTAŞ Nasıl Başvurulur?

BOTAŞ'ta istihdam edilmek üzere açılan iş ilanlarına Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başvurulmaktadır. KPSS/YDS puanı gibi şartlar doğrultusunda alınan başvurular, başarı sıralamasına göre BOTAŞ'a gönderilmekte, aday personel sözlü sınava tabi tutulmaktadır.

Adana BOTAŞ nerede?

Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü
AdresKurtpınar Mah. BOTAŞ Cad. No:29, 01921 Ceyhan / ADANA
Telefon(322) 639 2465
Faks(322) 639 2480
Kepbotas[email protected]

Botaş özel mi devlet mi?

Hayır, bir kamu kuruluşudur. BOTAŞ, 233 Sayılı Kamu İktisadi Teşebbüsleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye tabi, özel hukuk hükümlerine göre kurulmuş, anonim şirket statüsünde bir Kamu İktisadi Teşebbüsüdür.

BOTAŞ kime bagli?

BOTAŞ Türkiye Varlık Fonu Portföyünde yer alan bir kamu iktisadi teşebbüsüdür. 1974 yılında kurulan BOTAŞ, 1995 yılında Kamu İktisadi Teşebbüsü olarak yapılandırılmış olup itibari ile Türkiye Varlık Fonu bünyesine katılmıştır.

BOTAŞ in sahibi kim?

1974 yılında kuruldu. Şu an THY, Türk Telekom ve VakıfBank'ın da içinde yer aldığı Türkiye Varlık Fonu A.Ş. çatısı altında faaliyet yürütüyor. 1974 yılında TPAO'ya bağlı iştirak olarak kurulan BOTAŞ 1995 yılında İktisadi Devlet Teşekkülü statüsü kazanmıştır.