Instagram bildirim ayarları nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Instagram bildirim ayarları nasıl açılır?
  2. Instagramda hikaye bildirimi nasıl açılır?
  3. Instagram'da ses nasıl kullanılır?
  4. Instagramda hikaye izleyince bildirim gider mi?
  5. Instagramda artı işareti ne anlama gelir?
  6. Gönderi bildirimi nasıl açılır?
  7. Instagram ses kaydı kaç dakika?

Instagram bildirim ayarları nasıl açılır?

En başta profilinize gelin, sağ üst köşedeki ayarlar sekmesine dokunun. Android'te üç nokta, iPhone ve Windows Phone'da ise çark şeklinde bir işarettir. Menüde Ayarlar başlığı altında Anında İlet Bildirimleri sekmesini göreceksiniz. Bu menüye tıklayarak, hangi bildirimleri alıp almayacağınızı seçebilirsiniz.

Instagramda hikaye bildirimi nasıl açılır?

Bu işlemi gerçekleştirmek için öncelikle Instagram'da hikâye bildirimini aktif etmek istediğiniz kişinin profiline girip sağ üstteki ek seçeneklerine erişmeniz gerekiyor. İkinci aşamada ise paylaşım yapıldığında otomatik olarak bildirim geliyor.

Instagram'da ses nasıl kullanılır?

  1. Instagram'da artık hikayeye şarkı eklenebilecek. Hikayeye müzik eklemek için öncelikle Instagram'ın hikaye kısmına girmeniz gerekiyor.
  2. Daha sonra hikayede paylaşmak istediğiniz görüntüyü ekleyin ve devamında ekranı yukarı doğru kaydırınız.
  3. Ekranı yukarı kaydırınca müzik simgesini seçmelisiniz.

Instagramda hikaye izleyince bildirim gider mi?

Birisinin Instagram hikayesininin ekran görüntüsünü alınca bildirim gidip gitmediği birçok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Instagram hikayeleri söz konusu olduğunda, hikayesini ekran görüntüsü alırsanız veya ekrana kaydederseniz karşı kullanıcıya bildirim gitmez.

Instagramda artı işareti ne anlama gelir?

Zaman tünelinizin (yani ana sayfanızın) sol üst köşesinde bir artı işareti göreceksiniz. Bu artı işaretinin altında da yuvarlak içinde profil resimleri bulunuyor. Bu profil resimleri, takip ettiğiniz kişilerin paylaştığı hikayeleri gösteriyor. ... En başta ise sizin hikaye paylaşımlarız, yani sizin profiliniz bulunuyor.

Gönderi bildirimi nasıl açılır?

Sağ üstteki simgesine dokunun. Bildirimleri açmak veya kapatmak için Gönderiler, Hikayeler veya IGTV'nin yanındaki simgesine dokunun. Ya da Canlı Videolar'ın yanındaki simgesine dokunun ve bildirim seçeneklerinden birini seçin.

Instagram ses kaydı kaç dakika?

Sosyal ağ Instagram'a gelen son güncellemeyle artık kullanıcılar DM üzerinden sesli mesajlarını da gönderebilecek. Instagram'a gelen sesli mesaj özelliği ile 1 dakikaya kadar olan sesli kayıtlar paylaşılabilecek.