Florya hangi iett gider?

İçindekiler:

  1. Florya hangi iett gider?
  2. 73B nereden kalkıyor?
  3. Aqua Florya hangi Otobüs gider?
  4. Florya ibb sosyal tesisleri nasıl gidilir?
  5. Florya metrobüsten Florya sahile nasıl gidilir?
  6. Aqua Florya Marmaray ile nasıl gidilir?
  7. Florya istanbul'un ne tarafında?
  8. Florya tam olarak nerede?

Florya hangi iett gider?

FLORYA DURAĞI
  • 73B FLORYA - BAKIRKÖY. Hattın detayına git.
  • 73F FLORYA - TAKSİM. Hattın detayına git.
  • BN1 HALKALI - EMİNÖNÜ Hattın detayına git.

73B nereden kalkıyor?

73B otobüs hattının ilk durağı Bakırköy / İncirli Yönü olup son durağı İstanbul Akvaryum durağıdır. 73B (Bakırköy / Incırlı Yönü‎→İstanbul Akvaryum), her gün çalışıyor.

Aqua Florya hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Aqua Florya Avm yakınından geçiyor: 73B, 76D, 76O, BEYLIKDÜZÜ - CEVIZLIBAĞ, BEYLIKDÜZÜ - ZINCIRLIKUYU.

Florya ibb sosyal tesisleri nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs istasyonundan Metrobüse binerek Küçükçekmece'de inip 3 dakikalık bir yürüyüş ile Marmaray'a aktarma yapınız.

Florya metrobüsten Florya sahile nasıl gidilir?

Metrobüsten Küçükçekmece durağında inin. Metrobüs köprüsünden deniz tarafına inin. Kubilay Caddesini takiben Basınköy İstanbul Caddesi'ne yürüyün. Küçükçekmece Köprüsü Durağı ndan BN1, BN2 veya BN3 hatlı İETT otobüsüne binin.

Aqua Florya Marmaray ile nasıl gidilir?

Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek Yenikapı'da inerek Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Florya Akvaryum durağında indiğinizde Aqua Florya Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Florya istanbul'un ne tarafında?

Avrupa yakasında, sahil şeridinde yer alan Bakırköy'ün semtleri; Ataköy, Cevizlik, Florya, Kartaltepe, Yeşilköy, Zeytinlik ve Zuhuratbaba'dır.

Florya tam olarak nerede?

Florya 40.973022 enlem ve 28.787397 boylamda yer almaktadır. Bakırköy ilçesine bağlıdır. Florya haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Florya posta kodu 34290.