Kredi kartına telefon kaç taksit olur?

İçindekiler:

  1. Kredi kartına telefon kaç taksit olur?
  2. Ticari kredi kartına kaç taksit yapılır?
  3. Kredi kartı en fazla kaç taksit yapıyor?
  4. Yapı kredi nakit avans taksitlendirme nasıl yapılır?
  5. TV alımında kaç taksit yapılıyor 2021?
  6. Akıllı telefonlarda taksit var mı?

Kredi kartına telefon kaç taksit olur?

Son dakika haberine göre, Ticaret Bakanlığı, BDDK'nin kredi kartı taksit sınırlamasına uyum için perakende ticarette taksit sayısını yeniden düzenledi. Fiyatı lira üstünde olan cep telefonu satışlarında 3 ay, tablet bilgisayarda 6 ay taksit yapılacak.

Ticari kredi kartına kaç taksit yapılır?

tarihi itibarıyla Garanti ticari kartlarınız ile tüm sektörlerde 18 taksitle alışveriş yapabilir, kısıtlamalara takılmazsınız. Bireysel kredi kartları ve ticari kredi kartları için sektör bazlı taksit tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Kredi kartı en fazla kaç taksit yapıyor?

Son dakika haberi! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi kartı taksit sınırlandırmasında düzenlemeye giderek, taksit sayısını mobilya alımlarında on iki aydan on sekiz aya, elektronik eşya alımlarında üç aydan altı aya çıkardı.

Yapı kredi nakit avans taksitlendirme nasıl yapılır?

Kredi kartı seçiminizi yaptıktan sonra, aynı ekranda para çekmek istediğiniz tutarı seçin. Çekeceğiniz nakit avansı taksitli olarak ödemek istediğiniz durumda “Taksitlendir” seçeneğini aktif hale getirerek, “Taksit Sayısı” seçimini yapın. *

TV alımında kaç taksit yapılıyor 2021?

1-30 Eylül 2021 döneminde Axess üye işyerlerinde Beyaz eşya, Küçük Ev Aleti ve Bilgisayar ve fiyatı 3500 Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında en fazla 12 taksit, elektronik eşya alımlarında (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 3.500 Türk lirasının üzerinde olan televizyon vb) 4 ay, tablet alımlarında 6 ay ...

Akıllı telefonlarda taksit var mı?

Son dakika haberi! Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle kredi kartı harici yapılan taksitli satışlara sınırlama getirildi. ... Fiyatı liranın üzerinde olan cep telefonlarının satışında en fazla 3 ay, video, kamera ve ses sistemleri gibi elektronik cihazların satışında en fazla 4 ay taksit yapılabilecek.