Ziraat Bankası OGS Yükleme Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası OGS Yükleme Nasıl Yapılır?
  2. Ziraat Bankası OGS kaç para?
  3. OGS bakiye nasıl sorgulanır?
  4. OGS para yükleme nasıl yapılır?
  5. OGS işlemleri nereden yapılır?
  6. OGS nereden sorgulanır?
  7. OGS cihazı nasıl alınır?
  8. OGS cihazı nasıl takılır?

Ziraat Bankası OGS Yükleme Nasıl Yapılır?

OGS hesabınıza;
  1. Nakit.
  2. EFT.
  3. ATM aracılığıyla kontör yüklemek için tıklayınız.
  4. Bankamız Kredi Kartı
  5. Hesaptan.
  6. Ziraat İnternet Şubesi'nden aracılığıyla kontör yüklemek için tıklayınız. (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır)
  7. 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla kontör yüklemek için tıklayınız.

Ziraat Bankası OGS kaç para?

OGS Cihaz Ücreti
BankaÜcret
Ziraat Bankası100 TL - Etiket Bedeli: 80 TL
Vakıfbank95 TL
İş Bankası80 TL
Denizbak55 TL - Cihaz Bedeli: 25 TL Depozito: 30 TL
1 satır daha•BE

OGS bakiye nasıl sorgulanır?

4747 OGS Etiketi Bakiye Sorgulama Bakiye sorgulama işlemini aşağıdaki şekilde yapabilirsiniz. 4747'ye OGSBAK bir boşluk PLAKA NUMARANIZ (arada boşluk bırakmayacak şekilde)'ı gönderdiğinizde güncel OGS bakiye bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

OGS para yükleme nasıl yapılır?

Size en yakın PTT şubesine giderek, başvuru formlarını doldurabilir, OGS başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Form doldurulduktan sonra sisteme hemen işlenir ve hesabınıza yükleme tamamlanır. E- Devlet üzerinden de görüntüleyip, gerçekleştirebileceğiniz bu işlem her türlü banka hesaplarından da görüntülenebilmektedir.

OGS işlemleri nereden yapılır?

OGS çıkarmak için de yanınızda ruhsatınız bulunmalıdır. Ancak PTT şubesi yerine bankaya gitmeniz gerekir. Bankada size verilen formu doldurup gerekli işlemleri yaptıktan sonra OGS cihazınız genellikle bankalar tarafından belirttiğiniz adrese gönderilir.

OGS nereden sorgulanır?

Paralı yollarda seyahat eden sürücüler, e-Devlet aracılığı ile tüm OGS geçişlerini görüntüleyebilmektedir. Bunun için öncelikle e-Devlet'in OGS Geçiş Bilgileri Sorgulama ekranına girilmesi gerekir. Başlanguageıç tarihi ve saati ile bitiş tarihi ve saati işaretlenerek sorgulama yapılabilir.

OGS cihazı nasıl alınır?

OGS yani Otomatik Geçiş Sistemi, başta PTT olmak üzere anlaşmalı bankalardan satın alınabilir. Bu bankalar; Ziraat Bankası, Vakıf Bank, İş Bankası, Deniz Bank ve Garanti Bankasıdır. OGS alımı için başvurduğunuz bankadan bir OGS cihazı almanız gerekir.

OGS cihazı nasıl takılır?

Atermik cam bulundurmayan araçlarda, OGS cihazı veya HGS etiketi camı yatayda ortalayarak; Ayna ön cama monteli ise, dikiz aynasının montaj ayağının 5 cm aşağısına denk gelecek şekilde yapıştırılmalıdır. Ayna tavana monteli ise, camın üst başlangıç noktasının 5 – 10 cm aşağısına denk gelecek şekilde yapıştırılmalıdır.