Belgegeçer in Türkçe karşılığı nedir?

İçindekiler:

  1. Belgegeçer in Türkçe karşılığı nedir?
  2. Belgegeçer Türkçe mi?
  3. Fax ne demek Sosyal Medya?
  4. VDSL modem ne işe yarar?
  5. Faks cekmek ne demek?

Belgegeçer in Türkçe karşılığı nedir?

Belgegeçer ne demek türkçe? a. Yazılı, bilgi ve belgelerin telefon sistemi vasıtasıyla bir yerden bir yere iletilmesini anında sağlayan araç, belgeç, faks.

Belgegeçer Türkçe mi?

Faks ya da belgegeçer, Facsimile (Latince fac similar yani "benzer bir şey yapmak") kelimesinden türetilmiş bir iletişim aygıtı ve türüdür.

Fax ne demek Sosyal Medya?

Sosyal medyada veya teknoloji alanında kullanılan bazı sözcük türleri bulunuyor. Faks sözcüğü de, kullanılan sözcük türlerinden biridir. Faks kelimesinin doğru olan anlamları detaylarıyla öğrenilmek istenebiliyor. Faks sözcüğü TDK'ya göre, belgegeçer anlamındadır.

VDSL modem ne işe yarar?

Very High Speed Digital Subscriber Line kelimelerinin kısaltılmış hali olan VDSL (Çok Yüksek Hızlı Dijital Abone Hattı) bakır kablo hatlarının da bulunduğu internet hizmeti sağlayan dijital abone hattıdır. VDSL, santrale yakın konumda bulunan kullanıcılarına daha verimli bant genişliği sunar.

Faks cekmek ne demek?

Herhangi bir belgeyi taratarak, gönderilmek istenen kişiye belge şeklinde gönderim yapılıyor. Yapılan gönderim işlemleri, faks çekmek olarak adlandırılan bir işlem türüdür.