Gaziantep Medical Park hangi ilçede?

İçindekiler:

  1. Gaziantep Medical Park hangi ilçede?
  2. Medical Park hangi semtte?
  3. Turkven kime ait?
  4. Uşak Medical Park ne oldu?
  5. Uşak Öztan Hastanesi sahibi kim?
  6. Medical Park Göztepe hastanesi kimin?
  7. Medical Park hastanesi kontrol süresi kaç gün?

Gaziantep Medical Park hangi ilçede?

Şehitkamil ilçesine bağlıdır. GAZİANTEP MEDİCAL PARK HASTANESİ haritası Gaziantep ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. GAZİANTEP MEDİCAL PARK HASTANESİ posta kodu 27584. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 845 metredir.

Medical Park hangi semtte?

Medical Park Hastanesi Nerede Haritası Bahçelievler Mh. Bahçelievler İstanbul.

Turkven kime ait?

Turkven, 2000 yılında kurulan, Türk yatırımcı kabul etmeyen, yüzde 100 yabancı sermayeden oluşmuş özel bir girişim sermayesi kuruluşudur. Şirket 2 milyar dolarlık bir sermayenin danışmanlığını yapıyor. Google'ın eski CEO'su, şu anki grup başkanı Eric Schmidt de ortaklar arasında yer alıyor.

Uşak Medical Park ne oldu?

Medicalpark Uşak Hastanesini Öztan Hastanesine devir etti. Uzun süredir devam eden görüşmeler tamamlandı ve Medical Park Uşak Hastanesi Özel Öztan Hastanesine devir oldu. İlk olarak 2009 Yılında Ceyline Hospital olarak Ahmet ve Ayhan Ceylan kardeşler tarafından açılan hastane bir yıl sonra Medical Park'a devir oldu.

Uşak Öztan Hastanesi sahibi kim?

1974 Yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan ve Kadın Doğum Uzmanı olan Uğur Öztan ailesi ile birlikte 1988 yılında Öztan Hastanesi'ni kurdu. Uşak'ın en iyi doktorlarını hastanesi bünyesine katan Uğur Öztan geçtiğimiz yıllarda işleri oğlu Nail Burak Öztan'a bırakmıştı.

Medical Park Göztepe hastanesi kimin?

Medical Park'ta yüzde 40 payı olan ABD'li Carlyle Group, payının tamamını Turkven'e satıp ortaklıktan çekilirken, diğer ortaklar Muharrem Usta ve Sancak Grubu da hisselerinin bir bölümünü Turkven'e devretti. Turkven böylece hastane zincirinin en büyük ortağı oldu.

Medical Park hastanesi kontrol süresi kaç gün?

Görüntülü görüşmenin yapıldığı gün de dahil olmak üzere, 10 gün içinde aynı hekimimize uzaktan, VideoKlinik aracılığıyla kontrolünüzü olabilirsiniz. Kontrol randevunuzu çağrı merkezimizden alabilirsiniz.