Zencefilli macun nasıl tüketilir?

İçindekiler:

  1. Zencefilli macun nasıl tüketilir?
  2. Andız Pekmezli zencefilli macun ne ise yarar?
  3. Toz zencefil ve bal nasıl yapılır?
  4. Toz zencefil çayı nasıl yapılır zayıflama?

Zencefilli macun nasıl tüketilir?

Zencefilli macun nasıl kullanılır: Günde 2 defa 1 çay kaşığı yenmesi ya da yarım çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı macun karıştırılarak içilmesi tavsiye edilir. Ürün açıldığı andan itibaren ara verilmeden en kısa sürede tüketilmelidir.

Andız Pekmezli zencefilli macun ne ise yarar?

Andız pekmezi, güçlü antioksidan özelliğiyle düzenli olarak tüketildiğinde vücuttan yabancı ve zararlı maddelerin yani toksinleri dışarı atılmasını sağlıyor. – Astım, bronşit, soğuk algınlığına iyi gelir. Kuru öksürüğü hafifletir ve balgamın sökülmesini kolaylaştırır.

Toz zencefil ve bal nasıl yapılır?

Öksürüğe bire bir: Toz zencefilli ballı karışım Yaklaşık 1 su bardağı kadar balı, 1,5 yemek kaşığı kadar toz zencefil ve yine 1/2 adet limonun suyu ile karıştırarak şahane bir karışım hazırlayabilirsiniz. Bu karışım öksürükten eser bırakmayacak kadar güçlü.

Toz zencefil çayı nasıl yapılır zayıflama?

Bir bardak su için bir çay kaşığı toz zencefil kullanabilirsiniz. Kaynamış olan suyun içine toz zencefili atın ve 5 dakika kadar demlenmesini bekleyin. Daha sonra dilerseniz balla tatlandırarak ya da içine limon dilimi ekleyerek içebilirsiniz.