Haftalık ek ders nasıl hesaplanır?

İçindekiler:

  1. Haftalık ek ders nasıl hesaplanır?
  2. Sınıf öğretmeni haftalık ek ders nasıl hesaplanır?
  3. Haftalık nöbet kaç ek ders?
  4. Okul öncesi öğretmeni haftada kaç saat ek ders alır?
  5. Bir nöbet kaç ek ders?

Haftalık ek ders nasıl hesaplanır?

Öğretmenin girmiş olduğu toplam ders sayısından maaş karşılığı olan ders saati çıkarılır. Ve her 10 saat ders için 1 saat ek ders eklenir. Örneğin haftada 26 derse giren bir öğretmenin ek ders hesaplaması: 26-15= 11 saat ek ders.

Sınıf öğretmeni haftalık ek ders nasıl hesaplanır?

Sınıf öğretmeni ve Okul Öncesi öğretmenleri 30 saat derse girdiği için, her 10 saate 1 saat toplamda 30 saat olduğu için (30/10) 3 saat planlama ek dersi alır. Yani haftalık 12+3=15 saat ek ders alır.

Haftalık nöbet kaç ek ders?

Madde 9 - Eğitim faaliyetlerinde ek ders görevi verilen personelin nöbet tutmaları halinde her nöbet günü için 3 saat ek ders ücreti ödenir. Bu ödeme haftada 6 saati geçemez.

Okul öncesi öğretmeni haftada kaç saat ek ders alır?

c) Okul öncesi eğitim kurumlarında öğretmenlerin çalışma saatleri, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen ve Yöneticilerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Esaslar ile Okul Öncesi Eğitim Programına uygun olarak; tam gün eğitimde bir günde en çok 9, haftada 42 çalışma saati süresini, ikili ve yarım gün eğitimde ise bir ...

Bir nöbet kaç ek ders?

Madde 9 - Eğitim faaliyetlerinde ek ders görevi verilen personelin nöbet tutmaları halinde her nöbet günü için 3 saat ek ders ücreti ödenir. Bu ödeme haftada 6 saati geçemez. Nöbet izninden yararlananlara bu ödeme yapılmaz.