Türk Telekom Prime kodu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Prime kodu nasıl alınır?
  2. Türk Telekom Prime olup olmadığı nasıl anlaşılır?
  3. Efsane Prime 20 GB tarifesi nasıl yapılır?
  4. Türk Telekom Premiuma nasıl geçilir?
  5. Turkcell ilk ay 30 GB nedir?
  6. MUUD Türk Telekom ücretsiz mi?

Türk Telekom Prime kodu nasıl alınır?

PRIME AYRICALIK yazıp 5555'e SMS gönderen müşterilerimize 24 fatura dönemi boyunca ücretsiz Tivibu Go Süper Paket, Muud Premium Üyelik, Türk Telekom Bulut 150GB ve Türk Telekom WiFi 10GB/20GB paketlerinden faydalanacakları kampanya kodları iletilecektir. PRIME AYRICALIK yazıp 5555'e SMS atmak.

Türk Telekom Prime olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Tarifeden kalan tüm haklarınızı 9333'ü ücretsiz arayarak ya da*124#'yi ücretsiz tuşlayarak da öğrenebilirsiniz. Ayrıca yine Türk Telekom Online İşlemler uygulaması üzerinden de güncel kullanımlarınızı görebilir, fatura tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Efsane Prime 20 GB tarifesi nasıl yapılır?

Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da www.turktelekom.com.tr'den online başvuru yaparak Prime Efsane 20 Tarifesine geçiş yapabilirsiniz. Prime Efsane 20 tarifesi her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS, 20 GB cepten internet, e-dergi aboneliği ve e-dergi uygulamasında geçerli sınırsız internet hakkı içermektedir.

Türk Telekom Premiuma nasıl geçilir?

Android kullanıcıları için;
  1. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede bulunan profil simgesine tıklayın.
  2. Profil ekranının en alt kısmında bulunan Premium Geç butonuna tıklayın.
  3. Açılan ekrandaki sözleşmeleri okuduğunuza dair onayları vererek diğer ekrana geçiş yapın.
Daha fazla öğe...

Turkcell ilk ay 30 GB nedir?

Bu değişiklikle birlikte fiyat 81,38 TL olmuştur. Bu kampanya ile kontratınızı 12 ay uzatmanız, yeni kontrata gelmeniz veya kalan ay kadar üst pakete geçiş yapmanız durumunda ilk ay kullanabileceğiniz 30 GB paketi aktiflenir. Bu paket 365 günde en fazla 3 defa ve 2 ayda 1 kere alınabilir.

MUUD Türk Telekom ücretsiz mi?

Muud uygulamasını cihazlarına indiren kullanıcılar, ücretsiz üye olduklarında, bir ay boyunca istedikleri 1000 yerli şarkıyı reklamsız dinleyebilecekler. Muud kullanan Türk Telekom mobil aboneleri ise milyonlarca şarkıyı diledikleri yerde internet paketlerinden harcamadan sınırsız ve özgürce dinleyebilecek.