Ersağ ın sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Ersağ ın sahibi kim?
  2. Ersağ ürünleri helal mi?
  3. Ersağ Fabrikası Nerede?
  4. Ersağ ın sahibi kimdir?
  5. Ersağ ürünlerinde alkol var mı?
  6. Ersağ kapsülleri helal mı?
  7. Ersağ ne demek?
  8. Ersağ israil malı mı?
  9. Ersağ Sağlık Bakanlığı onayı var mı?
  10. Ersağ propolis alkol var mı?
  11. Ersağ propolis helal mı?
  12. Ersağ güneş kremi ne ise yarar?
  13. Ersağ propolis helal mi?
  14. Ersağ propolis ne işe yarar?
  15. Ersağ balık yağı ne işe yarar?

Ersağ ın sahibi kim?

Ersağ temizlik ürünleri şirketinin sahibi,kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Bekir SARI'dır.

Ersağ ürünleri helal mi?

ERSAĞ 52 İSLAM ÜLKESİNİN konsorsiyum ŞEKLİNDE İMZASI BULUNAN ICRIC HELAL BELGESİNE SAHİPTİR. ... ERSAĞ BİLDİĞİNİZ GİBİ 2006 YILINDA FAALİYETE GEÇMİŞ VE ÜRÜNLERİNE HELAL SERTİFİKASI ALMAYA BAŞLAMIŞTIR. O YILLARDA GİMDES SADECE GIDA ÜRÜNLERİNE HELAL SERTİFİKASI VERİYORDU. TEMİZLİK ÜRÜNLERİNE VERMİYORDU.

Ersağ Fabrikası Nerede?

İletişim
FABRİKA & GENEL MERKEZ (DENİZLİ)
Adres:Bozburun Mevkii 7114 Sok. No:5 Gıda Sitesi Altı DENİZLİ
Telefon:444 36 94
Fax:0(258) 371 84 22
E-Mail:info@ersag.com.tr

Ersağ ın sahibi kimdir?

Ersağ Temizlik ve Kozmetik Şirketi 2006 yılında Denizli ilinde kurulmuştur.Temizlik ve Kozmetik ürünlerinin yanı sıra gıda takviyeleri de üretmektedir.Ersağ yüzde yüz yerli firma olup,kullandığı hammaddelerin de büyük bir kısmını kendi üretmektedir. ... Ersağ ürünlerini network sistemi ile kullanıcılarına ulaştırmaktadır.

Ersağ ürünlerinde alkol var mı?

Ürün Kodu : 227. Özellikleri: Ersağ Islak Havlu, özel formülü ile günlük yaşantınızda cildinizin pH dengesini bozmadan cildi nemlendirerek, derinlemesine temizlik sağlar.Her alanda kullanılabilir.İçeriğinde alkol ve paraben yoktur. 1 pakette 12 adet vardır.

Ersağ kapsülleri helal mı?

Ersağ'ın Helal Sertifikası ! ICRIC'Ten alınmıştır. ... Kritik olarak tanımlanan hammadde ve ürünleri kendi bünyesinde olan laboratuarlarda deneye tabi tutarak doğrulama ve sertifikasyon hizmetini sağlamıştır. Sertifikasyon standardı global olarak ISO 22000 GGYS'ini de kapsayan içerikte sağlanmaktadır.

Ersağ ne demek?

Önce ersağ nedir kimdir. Bunu anlatalım . ERSAĞ ERKEN SAĞLIK DEMEKTİR hastalanmadan tedbir almak demektir.

Ersağ israil malı mı?

Ersağ, 2006 yılında kurulan Ersağ Limited Şirketi bünyesindeki temizlik ve kozmetik ürünleri markasıdır. Fosfatsız temizlik ürünleri üretmektedir ve yüzde 100 yerli sermaye ile kurulmuş bir şirkettir.

Ersağ Sağlık Bakanlığı onayı var mı?

SORU : Ersağ sağlık bakanlığı onaylı mıdır ? CEVAP : Piyasadaki her ürün Sağlık Bakanlığı Denetimindedir. Üretim,satış ve içerik olarak onay olmaz ise üretim , satış ve dağıtım yapılamaz.

Ersağ propolis alkol var mı?

Ersağ Propolis ürünümüzde üzerinde de yazdığı gibi ALKOL YOKTUR.

Ersağ propolis helal mı?

Bu ürün de diğer ürün gibi suda çözünmekte olup içerisinde %10 oranında propolis bulunmaktadır👍 Bu ürünün diğer ürüne göre artısı ise yerli hammaddeden propolis üretilmesidir👍 Henüz bir helal sertifikası yok ama bu ürüne de en yakın zamanda helal sertifikası alınacağına inanıyoruz.

Ersağ güneş kremi ne ise yarar?

Ersağ 50 faktörlü güneş kremi özel formülü sayesinde güneşin zararlı ışınlarıın süzmeye ve cildi korumaya yardımcı olur. Kolay sürülür, yapışkan değildir. Kullanımı: Güneşe çıkmadan önce tüm vücuda eşit oranda yayılarak uygulanır. Her denize giriş ve çıkışta yeniden uygulanır.

Ersağ propolis helal mi?

Bu ürün de diğer ürün gibi suda çözünmekte olup içerisinde %10 oranında propolis bulunmaktadır👍 Bu ürünün diğer ürüne göre artısı ise yerli hammaddeden propolis üretilmesidir👍 Henüz bir helal sertifikası yok ama bu ürüne de en yakın zamanda helal sertifikası alınacağına inanıyoruz.

Ersağ propolis ne işe yarar?

Propolis, yaraların iyileşmesinde hücre yenileyici olarak, verem, ülser, romatizma, egzama, bazı dermatolojik hastalıklara, mantar hastalıklarına, ağız ve diş hastalıklarına iyi gelir.

Ersağ balık yağı ne işe yarar?

Omega 3 çocuklarda, yetişkinlerde ve gebelikte; beyin, göz ve sinir sisteminin gelişimine ve kalp-damar sağlığının korunmasında önemli roller oynar. Ayrıcaomega 3 hücre yenilenmesi dahil birçok önemli fonksiyonu olan bir yağ asididir ve tam bir cilt dostudur.