Bit ilacı ne kadar sürede?

İçindekiler:

  1. Bit ilacı ne kadar sürede?
  2. Paranit sirkeleri öldürür mü?
  3. Paranit bit ilacı sprey nasıl kullanılır?
  4. Paranit bit ilacı nasıl kullanılır?

Bit ilacı ne kadar sürede?

Bit şampuanları kullanıldığı anda saç derisinde yer alan tüm bit ve sirkelerin öldürülmesini sağlar. Bu yüzden düzenli bir kullanım da gerektirmez. Ancak tüm saçtan bitlerin arındırıldığından emin olmak için ilk kullanımdan 1 hafta sonra tekrar kullanılması tavsiye edilmektedir.

Paranit sirkeleri öldürür mü?

Kullanımı kolay, kokusuz, böcek ilacı içermeyen formülü ile Paranit Sprey, baş bitlerini ve sirkeleri tek uygulamada (iyice tarama aşamasıyla birlikte) 0 yok eder. Paranit Şampuan, böcek ilacı içermez. İçeriğindeki mineral yağ ile bitleri ve sirkeleri boğar, kurutur ve öldürür.

Paranit bit ilacı sprey nasıl kullanılır?

Spreyi saçtan yaklaşık 10cm uzakta tutun. Tüm saça ve saç derisine uyguladığınızdan emin olun. Özellikle enseye ve kulak arkalarına dikkat ederek saç diplerinden uçlara doğru masaj yapın. Ürünün 15 dakika boyunca saçın üzerinde kalmasını sağlayın.

Paranit bit ilacı nasıl kullanılır?

YETERLİ MİKTARDA Paranit şampuanı KURU saça eşit şekilde dağıtarak uygulayın. Enseye ve kulak arkalarına özel dikkat göstererek saç diplerinden uçlara doğru iyice masaj yapın. Tüm saça ve saç derisine iyice yedirdiğinizden emin olun. Ürünü 15 dakika boyunca saçın üzerinde bırakın.