KOBİ Finansman Destek Programı Nedir?

İçindekiler:

  1. KOBİ Finansman Destek Programı Nedir?
  2. KOBİ kredisi nasıl alınır?
  3. KOSGEB Destek kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?
  4. KOBi kredisi en fazla ne kadar?

KOBİ Finansman Destek Programı Nedir?

KOBİ'lerin finansmana erişiminin kolaylaştırılmasına yönelik olarak, uygun koşullarda kredi kullanabilmelerini teminen, banka tarafından işletmelere kredi kullandırılmasını müteakip faiz/kâr payının tamamının veya bir kısmının KOSGEB tarafından karşılandığı finansal destektir.

KOBİ kredisi nasıl alınır?

Devlet destekli KOBİ kredisi alabilmeniz için ilk olarak işletmenizin KOBİ statüsünde yer alması gerekir. Bu sınıfta da yer alabilmeniz için çalışan sayınızın 250 kişiden az olması gerekir. Bunun yanı sıra devletin sağladığı faiz destekli krediler de senelik mali bilanço çok önemlidir.

KOSGEB Destek kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsünden “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

KOBi kredisi en fazla ne kadar?

KOBi İhtiyaç Kredisi Özellikleri Taksitli kredi kapsamında minimum 1 ay maksimum 36 ay vadeli kredi kullanılabilir. Taksitli kredi kapsamında Garanti BBVA şubeleri üzerinden yapılacak olan taksitli kredi kullanımı için kredi alt limiti 1.000 TL olup üst limiti bulunmamaktadır.