Zipline nerelerde yapılır?

İçindekiler:

  1. Zipline nerelerde yapılır?
  2. Rize rafting nerede?
  3. Survivor parkuru istanbul nerede?
  4. Izmirde zipline nerede var?
  5. Rize'de rafting yapılır mı?
  6. Fırtına Deresi hangi ilde?
  7. Avrupa'nın en büyük macera parkı nerede?
  8. Forest Kemerburgaz ne zaman açıldı?

Zipline nerelerde yapılır?

Kanyonda, ormanda ve dağlık arazilerde kurulan zipline ile siz de macera dolu anlara şahit olabilirsiniz.
  • Ilgaz Dağı, Çankırı ...
  • Borçka Baraj Gölü, Artvin. ...
  • Göynük Kanyonu, Antalya. ...
  • Masalköy Macera Park, Maşukiye. ...
  • Ayder Yaylası, Rize. ...
  • Bursa Zipline Parkurları ...
  • Tortum Gölü, Erzurum. ...
  • Kaş, Antalya.
Daha fazla öğe...•BE

Rize rafting nerede?

Rize Fırtına Vadisi'nde rafting nerede yapılır? Rize'de Fırtına Vadisi içinden geçen Fırtına Deresi'nin toplam uzunluğunun 57km olduğu söylense de, rafting parkurları Ayder Yaylası yakınlarındaki Çamlıhemşin civarlarından başlıyor ve Karadeniz'e varmadan uygun bir noktada son buluyor.

Survivor parkuru istanbul nerede?

Survivor Parkurumuz, İstanbul Beykoz ilçesine bağlı Cumhuriyetköy Melek Garden Restorant içerisindedir. Grup Rezervasyonlarınız için lütfen bizimle iletişim bölümündeki irtibat seçenekleri ile iletişime geçiniz. Daha geniş bilgi için www.survivorparkuru.com adresini ziyaret edebilirsiniz...

Izmirde zipline nerede var?

İzmir Macera Parkı nerede diye merak ediyorsanız hemen sizlere tarif edelim. Çocuklar, engelliler ve yaşlılar için de rahat kullanım alanlarını bünyesinde barındıran Bornova Macera Parkı İzmir'in Bornova ilçesindeki Atatürk Mahallesi'nde bulunuyor.

Rize'de rafting yapılır mı?

Rize Fırtına deresinde Rafting. 3 Kilometre ila 13 kilometre parkur seçenekleri. Vakti olan ve olmayan konuklarımız için kısa ve uzun parkurlar. Fırtına deresi üzerinde 200 metrelik gidiş dönüş Zipline hattı.

Fırtına Deresi hangi ilde?

Doğu Karadeniz'de yer alan akarsularımızdan birisi olan Fırtına deresi, Kaçkar dağlarının Karadeniz'e bakan yamaçlarındaki derelerin birleşmesi ile oluşmuştur. Rize Ardeşen'in yaklaşık 2 km. batısında Karadeniz'e dökülen Fırtına deresi, 57 km. uzunluğundadır.

Avrupa'nın en büyük macera parkı nerede?

KAHRAMANMARAŞ'ta, Kapıçam Tabiat Parkı'ndaki 179 bin metrekarelik alana, Büyükşehir Belediyesi tarafından 'yap-işlet-devret' modeliyle Extrem Park yapıldı. Parkın hem alan büyüklülüğü hem de oyun çeşitliliği bakımından Avrupa'nın en büyük extrem parkı olduğu belirtildi.

Forest Kemerburgaz ne zaman açıldı?

Kemerburgaz Kent Ormanı Halka Açıldı Türkiye'nin en büyük Kent Ormanı olarak planlanan Avrupa Yakası'nın Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mevkii'nde yer alan ve İBB tarafından hayata geçirilen “Kemerburgaz Uluslararası Kent Ormanı” 26 Ekim'de açıldı.