Ayfon kilidi nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Ayfon kilidi nasıl açılır?
  2. iPhone 11 kilitlenirse nasıl açılır?
  3. Apple aksesuar kilidi nasıl açılır?
  4. iPhone Face ID neden çalışmaz?

Ayfon kilidi nasıl açılır?

Touch ID ile iPhone'un kilidini açma: Ana Ekran düğmeli iPhone'da Touch ID ile kayıtlı olan parmağınızı kullanarak Ana Ekran düğmesine basın. iPhone'u yeniden kilitlemek için yan düğmeye veya Uyut/Uyandır düğmesine (modelinize bağlı olarak) basın. Ekrana bir dakika kadar dokunmazsanız iPhone otomatik olarak kilitlenir.

iPhone 11 kilitlenirse nasıl açılır?

iPhone X, 11, 12 veya 13 aygıtınızı yeniden başlatma Ses düğmelerinden birine ve yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeleri basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın.

Apple aksesuar kilidi nasıl açılır?

Ayarlar'da Face ID ve Parola veya Touch ID ve Parola'ya gidin ve Kilitliyken Erişime İzin Ver bölümünde USB Aksesuarları ayarını açın.

iPhone Face ID neden çalışmaz?

Gözlerinizin, burnunuzun ve ağzınızın TrueDepth kamera tarafından tamamen görülebilir durumda olduğundan emin olun. Yüz maskesi gibi ağzınızı ve burnunuzu kapatan bir şey kullanıyorsanız Face ID çalışmaz. Yüz maskesi takıyorsanız parmağınızı yukarı kaydırdıktan sonra parolanızı girmeniz istenir.