Vites Tipi Easy r ne demek?

İçindekiler:

  1. Vites Tipi Easy r ne demek?
  2. Dacia Sandero neden ucuz?
  3. Dacia Sandero hangi şanzımanı kullanıyor?
  4. Dacia Sandero SUV mu?
  5. Sandero Stepway otomatik mi?
  6. Dacia Sandero hangi şanzıman?
  7. Duster hangi otomatik şanzımanı kullanıyor?

Vites Tipi Easy r ne demek?

Easy-R, Dacia'nın vites kutusu gamının en son üyesi. ... Bu vites kutusunda bilgisayar kontrollü bir elektromekanik uygulayıcı (aktüatör) yer alıyor. Söz konusu uygulayıcı (aktüatör) debriyaj bırakma, vites değiştirme ve tekrar debriyaja basma gibi hareketleri sürücünün yerine gerçekleştiriyor.

Dacia Sandero neden ucuz?

Sandero, çok güçlü motorlara sahip olmadığı için arka tekerleklerde kampana fren ile idare edebiliyor. ... Dacia Sandero neden çok ucuz sorusunun cevabı onun amacında gizli: “En uygun fiyatlara çekici bir otomobil alternatifi sunabilmek.” Yani aslında ucuz ve vasat değil, uygun ve yeterli.

Dacia Sandero hangi şanzımanı kullanıyor?

Üstelik manuel 5 ileri, easy-R şanzıman ise 6 ileri. Dacia Sandero'nun bu şanzımanı 220 newtonmetre tork üretiyor. Bu arada yeri gelmişken hatırlatalım benzinli versiyonda 0.9 litrelik şanzıman kullanılıyor.

Dacia Sandero SUV mu?

MACERACI SUV RUHU Dinamik ön tasarımı, yepyeni jantları ve yerden yüksekliği modele güçlü bir SUV duruşu kazandırıyor. Yeni Y şeklindeki ışık imzalı LED farlar, ön tasarıma kattığı derinlik sayesinde modelin karakterini daha da güçlendiriyor.

Sandero Stepway otomatik mi?

Fakat Sandero Stepway Easy-R daha düşük yakıt tüketimi isteyen, dizel otomatik vites seçeneği arayan ve bir arabaya kendisi açısından hayati olmayan birçok özellik için fazla para ödemek istemeyenlere yönelik tasarlanmış bir otomobil diyebiliriz. İŞTE YILIN İLK YERLİ ŞOVU!

Dacia Sandero hangi şanzıman?

Dacia, Easy-R adındaki yarı otomatik şanzımanı ilk kez Sandero Stepway ile Türkiye'de satışa sunuyor. Benzinli 0.9 Turbo 90 HP ve 1.5dCi 90 HP dizel motorlarla birlikte pazara sunulan Easy-R şanzıman konfor ve ekonomiyi bir araya getiriyor.

Duster hangi otomatik şanzımanı kullanıyor?

Rumen üretici Dacia'nın SUV modeli Duster, makyajlı versiyonu ile Türkiye'de satışa sunuldu. Makyaj operasyonu ile birlikte görünüm tazeleyen araç, artık otomatik şanzıman seçeneğine de kavuştu. Buna göre, araçta Renault modellerinden tanıdık çift kavrama EDC otomatik şanzıman görev yapacak.