Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek ne anlama gelir?
  2. Rüyada kör kadın görmek ne anlama gelir?
  3. Rüyada görememek ne demek?
  4. Rüyada zayıfladığını görmek ne anlama gelir?
  5. Rüyada gözlerinin az görmesi ne demek?
  6. Yeşil gözlü birini görmek ne anlama gelir?

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüyada kendisinin bir gözünün kör oldugunu görmesi, dogru yoldan saptigina, Allah (CC) tarafindan bir uyaridir. Bir baska rivayete görede: Rüyada kör olmak, dince sapikliga, akrabasindan büyük bir mirasa erisecegine ve zengin olmaya isarettir. ... Rüyada kör oldugunu gören kimse iyilikle anilir ve sözünde durur.

Rüyada kör kadın görmek ne anlama gelir?

Rüyada kör kadın görmek, evin hanımına yorulmaktadır. Bu kişinin, ağzının sonra derece sıkı, gördüğü ya da işittiği şeyleri kimseyle konuşmayan bir kimse olmasına işaret etmektedir.

Rüyada görememek ne demek?

Rüyada görememek, aşırı hayalci bir tutum içinde olmak ve kendini tabiri caizse fildişi bir kuleye hapsetmek nedeniyle etrafında olan biteni doğru dürüst kavrayamamak, olaylara gereken zamanda müdahale edememek anlamına gelir.

Rüyada zayıfladığını görmek ne anlama gelir?

Zayıfladığını gören kimse maddi sıkıntıdan çok ruhsal bir sıkıntıya düşer. Rüyada aşırı zayıfladığını gören kimse; hayatındaki sorunlarla başa çıkamayacak derecede bunalıma girer. ... Rüyasında birinin zayıfladığını görmek kişinin maddi sıkıntılarını uzun süre atlatamayacağına işaret eder.

Rüyada gözlerinin az görmesi ne demek?

Rüyada gözlerin az görmesi, sahibinin yakında mala muhtaç olacağına ve boşta kalacağına işâret eder.Çocuğu çok olan bir kimsenin rüyada gözlerinin az gördüğünü görmesi, o kimsenin çocuklarının hasta olacaklarına işâret eder.

Yeşil gözlü birini görmek ne anlama gelir?

Rüya sahibinin hayatında bulunan mevcut sıkıntılarının çözüleceğine ve hastalıklardan kurtulacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Yeşil gözlü insanları rüyasında gören bir kişinin hayatında büyük bir bolluk yaşanacağı da söylenebilir.