Çikolata kist ne iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Çikolata kist ne iyi gelir?
  2. Çikolata kistine hangi kür iyi gelir?
  3. Çikolata kisti olanlar ne yemeli?
  4. Çikolata kisti ne zaman ameliyat edilmeli?

Çikolata kist ne iyi gelir?

Pazı, ıspanak, brokoli ve karahindiba çikolata kisti için etkili yeşil besinlerdendir. Pazı, C ve K vitaminlerini içerir. Demir eksikliği ve bağışıklık için önemlidir ve bu nedenle kadın hastalıkları ve hormonların genel tedavisinde destekleyicidir. A-K ve C vitamininden zengin ıspanak da önemli bir besindir.

Çikolata kistine hangi kür iyi gelir?

Zencefil: Kistin neden olduğu kusma hissini, zencefil tüketerek sonlandırabilirsiniz. Soğan: Çikolata kisti soğan kürü ile kısa sürede iyileştirilebilir. İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği soğan kürü için beyaz soğanı kaynatıp suyunu içmek yeterli olacaktır. 15 gün devamlı kürü uygulamak gerekli.

Çikolata kisti olanlar ne yemeli?

Bol miktarda meyve ve sebze tüketin. Her gün çok su içmeye dikkat edin. Omega 3-somon, alabalık ve uskumru gibi yağlı balıkların yanı sıra fındık, fıstık gibi sert kabuklu yemişler ve çekirdekler iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olabilir. İşlenmiş et ürünleri içeren bir diyet yerine meyve ve sebze ağırlıklı bir diyet.

Çikolata kisti ne zaman ameliyat edilmeli?

Eğer çikolata kisti belirtileri hastanın hayat kalitesini bozuyorsa, ilaç tedavisine rağmen hastanın şikayetleri geçmediyse, hastanın çocuk istemi varsa veya çikolata kistinde patlama (kist rüptürü) veya kistin kendi etrafında dönmesi (torsiyon) gibi acil ameliyat endikasyonu varsa çikolata kistinin ameliyat edilmesi ...