Atatürk Üniversitesi AÖF kitapları nereden alınır 2020?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi AÖF kitapları nereden alınır 2020?
  2. Açıköğretim Üniversite puan istiyor mu?
  3. Açık Öğretim Kitapları nereden alınır?
  4. Açık Öğretim üniversite kayıt için kaç puan gerekir?
  5. YKS 137 puanla nereye girilir?
  6. Açık Öğretim kitapları nasıl temin edilir?
  7. Açıköğretim lisans Bölümleri kaç puanla alıyor?

Atatürk Üniversitesi AÖF kitapları nereden alınır 2020?

Öğrenciler derslere ait materyallere öğrenim Yönetim Sistemi (LMS)'den çevrimiçi (online) olarak ulaşabilirler. Aynı zamanda Fakültemiz Online Kitap Satış modülü üzerinden ücreti karşılığında basılı ders kitaplarını temin edebilirler.

Açıköğretim Üniversite puan istiyor mu?

Açıköğretim bölümleri 2 yıllık (önlisans) ve 4 yıllık (lisans) olarak hizmet vermektedir. Bu yıl 2 yıllık açıköğretim bölümlerine kayıt yaptırabilmek için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarından Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girmek ve en az 150 puan almak gerekmektedir.

Açık Öğretim Kitapları nereden alınır?

Basılı kitap isteyenler için kitap satış sistemi mevcuttur. Kitaplarını basılı olarak almak isteyen tüm öğrencilerimiz (ceza infaz kurumlarında bulunanlar dahil), ücreti karşılığında kitapsatisanadolu.com adresi üzerinden stoklar doğrultusunda kitap siparişi verebilmektedirler.

Açık Öğretim üniversite kayıt için kaç puan gerekir?

2 yıllık açıköğretim bölümlerine kayıt yaptırabilmek için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarından Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girmek ve en az 140 puan almak gerekmektedir. 4 yıllık lisans bölümleri içinse 170 puan almış olmak gerekiyor.

YKS 137 puanla nereye girilir?

Puanı 150′tan az ise ; Adayın AYT'ye girme ve TYT puanlarıyla tercih yapma hakkı yok. Puanı 150 ve üstü ise: Aday, ön lisans programlarını tercih edebilir. programlarını tercih edebilir.

Açık Öğretim kitapları nasıl temin edilir?

Peki kayıt oldunuz, ders seçimi yaptınız, bundan sonra ne olacak? Daha sonra ders seçimi çıktısını alarak açık lise kayıt bürolarına gidip kitaplarınızı alabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden de bu kitapların temin edilmesi mümkün. Açık lise ders kitapları öğrencilere o dersi ilk kez seçtiğinde verilir.

Açıköğretim lisans Bölümleri kaç puanla alıyor?

Açık öğretim kaç puanla girilir? 2 yıllık açıköğretim bölümlerine kayıt yaptırabilmek için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarından Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girmek ve en az 140 puan almak gerekmektedir. 4 yıllık lisans bölümleri içinse 170 puan almış olmak gerekiyor.