Mall of Istanbul kaç yaş sınırı?

İçindekiler:

  1. Mall of Istanbul kaç yaş sınırı?
  2. Mall of Istanbul kaçıncı büyük AVM?
  3. Mall off istanbul saat kaçta açılıyor?
  4. Vialand saat kaça kadar açık?
  5. Moi Park 1 kredi kaç TL?
  6. Moi park giriş ücreti ne kadar?
  7. Türkiye'nin en büyük AVM si nerededir?
  8. Istanbulun en büyük alış veriş merkezi hangisi?
  9. Mall of Istanbul'a metro ile nasıl gidilir?
  10. Avcılar Mall of İstanbul nasıl gidilir?
  11. Mall of Istanbul ne zaman kapanıyor 2021?
  12. Özdilek kaçta kapanıyor 2021?
  13. Vialand kaçta kapanıyor 2021?

Mall of Istanbul kaç yaş sınırı?

Alt katta 10 yaşın üzeri, üst katta ise 4-10 yaş arası çocuklar için eğlence dolu onlarca oyun, ünite ve salıncak yer alıyor. Canlı sahne şovları ve gösterilerle renklenen MOİPARK, seni çılgınca eğleneceğin rengarenk bir dünyaya davet ediyor.

Mall of Istanbul kaçıncı büyük AVM?

Torunlar GYO'nun ofis, otel, residence ve AVM etaplarından meydana gelen Mall of İstanbul projesinin AVM bölümü 1 metrekarelik büyüklüğüyle listenin ikinci sırasında.

Mall off istanbul saat kaçta açılıyor?

Mall Of İstanbul Saat Kaçta Açılıyor? Mall Of İstanbul, İstanbul'un Başakşehir ilçesindedir. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere tüm günler belirli saatlerde müşterilerine hizmet veriyor. Mall Of İstanbul, sabah saat 12:00'da açılıyor.

Vialand saat kaça kadar açık?

Vialand AVM Haftalık Çalışma Saatleri
Pazartesi:10.00 – 22.00
Çarşamba:10.00 – 22.00
Perşembe:10.00 – 22.00
Cuma:10.00 – 22.00
Cumartesi:10.00 – 22.00
2 satır daha

Moi Park 1 kredi kaç TL?

0-2 yaş için ücretsizdir. Gişelerimizden ücretsiz MOİFUN CARD'ı alarak istediğiniz kadar kredi yükletebilirsiniz. Her oyunun kredisi farklılık göstermektedir. 1 kredi: 2,00 TL olarak ücretlendirilir.

Moi park giriş ücreti ne kadar?

Moipark'a giriş ücreti yoktur. Gişelerden ücretsiz olarak MOİFUN CARD'ı alarak istediğiniz kadar kredi yükletilebilir.

Türkiye'nin en büyük AVM si nerededir?

Forum İstanbul 495 bin metrekarelik inşaat alanı ile Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi olan Forum İstanbul, Avrupa'nın da en büyüklerinden biri.

Istanbulun en büyük alış veriş merkezi hangisi?

İstanbul'un merkezi bölgelerine uzak olmasına rağmen büyüklüğüyle İstanbul'un en büyük alışveriş merkezi olma tahtına oturan Mall Of İstanbul, İkitelli bölgesinde yer alıyor. Yüzlerce mağazaya ev sahipliği yapan avm, kültür-sanat faaliyetlerinin bölgeye taşınması konusunda da büyük görev üstlenmiş durumda.

Mall of Istanbul'a metro ile nasıl gidilir?

Yenikapı'dan Kirazlı - Bağcılar metrosuna bininiz. Kirazlı durağında ininiz ve Başakşehir - Metrokent metrosuna aktarma yapınız. İkitelli Sanayi durağından M9 Bahariye metrosuna bininiz. Masko Mall of İstanbul durağında inininiz.

Avcılar Mall of İstanbul nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs istasyonundan Metrobüse binerek Yenibosna'da ininiz. Koçtaş tarafındanki otobüs durağından 98H numaralı otobüse binerek Demirciler Sitesi durağında indiğinizde Mall Of İstanbul Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Mall of Istanbul ne zaman kapanıyor 2021?

Haftanın yedi günü de belirli saatlerde müşterilerine hizmet sağlayan Mall Of İstanbul, 12:00'da açılıyor. 20:00'a kadar ise hizmet sağlıyor. Belirtilen saatler arasında Mall Of İstanbul AVM'deki tüm mağazalarda alışverişinizi yapabilirsiniz.

Özdilek kaçta kapanıyor 2021?

ÖZDİLEK ÇALIŞMA SAATLERİ 2021 Özdilek hafta içi ve hafta sonları dahil olmak üzere genellikle sabah 09:00'dan akşam 22:00'a kadar açıktır.

Vialand kaçta kapanıyor 2021?

Vialand AVM saat 22:00 da kapanıyor.