Yumurta diyeti ayda kac kilo verdirir?

İçindekiler:

  1. Yumurta diyeti ayda kac kilo verdirir?
  2. Yumurta ile nasıl zayıflanır?
  3. Yumurta diyeti zararli mi?
  4. Yumurta diyetinde su içilir mi?

Yumurta diyeti ayda kac kilo verdirir?

Yumurta diyeti, karbonhidrat ve kalori bakımından düşük, ancak protein bakımından yüksek bir diyettir. 2 haftada 11 kilo vermenizi sağlar.

Yumurta ile nasıl zayıflanır?

Yumurta diyeti yaparken tereyağında pişirilmiş yumurta tüketmeniz tavsiye edilmez. Yumurta tüketeceğiniz zaman haşlayarak tüketmelisiniz. Günde en az 2 litre su içiyor olmanız diyet sırasında kilo vermenizi kolaylaştıracaktır. Haşlanmış yumurta diyeti ile 1 hafta içerisinde 4 ila 6 arasında kilo verebilirsiniz.

Yumurta diyeti zararli mi?

HAŞLANMIŞ YUMURTA DİYETİNİN ZARARLARI Yumurta besleyici bir protein kaynağı olmasının yanı sıra D, A, B12, B2 vitaminleri ile folat ve iyot içerir. Her ne kadar yararlı olsa da yumurta sarısı kolesterol açısından yüksektir ve haşlanmış yumurta diyeti bazı kolesterolünüzün yükselmesine neden olabilir.

Yumurta diyetinde su içilir mi?

Yumurta diyeti nasıl yapılır: 2 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi. Bol bol haşlanmış yumurta tüketeceğiniz yumurta diyetinde günde en az 8-10 bardak su içmeyi ihmal etmemeli ve bu diyeti iki haftadan daha uzun süre sürdürmemeye dikkat etmelisiniz.