Turkcell yeni hat ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Turkcell yeni hat ücreti ne kadar?
  2. Turkcel faturasız hat ne kadar?
  3. Turkcell yeni hat alırken ücret ödeniyor mu?
  4. SIM kart çıkartmak ne kadar?
  5. Hat çıkarmak için neler gerekli?

Turkcell yeni hat ücreti ne kadar?

Faturasız hat fiyatları belli olsa da faturalı hat fiyatları belli fiyatlar değildir. Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL.

Turkcel faturasız hat ne kadar?

Tüm operatörler için faturasız hat fiyatları: Turkcell faturasız hat sahibi olmak istiyorsanız ödeyeceğiniz ücret 100 TL'den başlıyor. Ancak Turkcell, bayiler için serbest piyasa koşullarından faydalanma hakkı veriyor.

Turkcell yeni hat alırken ücret ödeniyor mu?

Faturalı hat alırken hat parası ödenmemektedir. Fakat tarifeniz kapsamında sizden alınan ücrete vergi dahil edilmektedir. Bu vergi devlet tarafından alınan özel iletişim vergisi olarak bilinmektedir. Sizin faturalı ya da faturasız hattınıza ek olarak yansıtılmaktadır.

SIM kart çıkartmak ne kadar?

Abonelik İşlemleri. Sim kartımı kaybettim, nasıl yeni bir sim kart alabilirim? Yedek sim kart hizmeti, faturalı ve Hazır Kart'lılar için KDV dahil 34,85 TL'dir.

Hat çıkarmak için neler gerekli?

Teslimat sırasında yanınızda kimlik belgenizi ve son 2 aya ait herhangi bir adres gösterir belgeyi (fatura, ikametgah belgesi vs.) hazır bulundurmanız gerekmektedir.