Miles Smiles üyeliği nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Miles Smiles üyeliği nasıl olur?
  2. Miles&Smiles nereden alınır?
  3. Miles Smiles Millerimi nasıl öğrenebilirim?
  4. Miles and Smiles üyelik ücreti var mı?
  5. 1 Mil kaç para?
  6. THY Miles & Smiles puan ne demek?
  7. 1 THY Mil kaç TL?

Miles Smiles üyeliği nasıl olur?

İnternet sitemizdeki Miles&Smiles üyelik formunu doldurarak üyeliğinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca çağrı merkezimiz, satış ofislerimiz, mobil uygulamamız, Planet uçak içi eğlence sistemi ekranları aracılığıyla üye olabilirsiniz.

Miles&Smiles nereden alınır?

Miles&Smiles kredi kartına "Hemen Başvur" butonuna tıklayarak, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan, Garanti BBVA Mobil'den, 4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'den veya şubelerimizden de başvuruda bulunabilirsiniz.

Miles Smiles Millerimi nasıl öğrenebilirim?

Hesabımdaki toplam Mil tutarını nasıl öğrenebilirim? Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Mil işlemlerim” sekmesine tıklayarak toplam Mil tutarını görebilirsiniz.

Miles and Smiles üyelik ücreti var mı?

Miles&Smiles, Türk Hava Yolları'nın özel yolcu programıdır . Üyelik için herhangi bir ücret alınmamaktadır ve 2 yaşın üzerindeki bütün gerçek kişilere bireysel olarak açıktır. Başvuru formları THY Satış Ofislerinden, THY check-in kontuarlarından ve THY kontuarlarından talep edilebilir.

1 Mil kaç para?

Biriktirdiğiniz her 100 mil 1 TL sayılır. Uçak biletlerinizi dilediğiniz hava yolundan alabilirsiniz. Alan verginizi millerinizle ödeyebilirsiniz. Ayrıca seyahatle ilgili ödemelerinizin bir kısmını biriktirdiğiniz milleriniz, bir kısmını TL olarak ya da bir kısmını avans mille yapabilirsiniz.

THY Miles & Smiles puan ne demek?

Miles&Smiles; Türk Hava Yolları ve program ortağı havayolu firmalarıyla gerçekleştirdiğiniz uçuşlardan, program ortaklarında yaptığınız harcamalardan, Miles&Smiles anlaşmalı kredi kartıyla yaptığınız alışverişlerden Mil kazandıran bir özel yolcu programıdır.

1 THY Mil kaç TL?

Türk Hava Yolları bilet alımlarındaki 1 TL'ye 1 mil kazanım ayrıcalığı dışında ayrıca Türk Hava Yolları ve Star Alliance uçuşlarından değişen oranlarda mil kazanırsınız..