Ic Mimarlık yetenek sınavı Kalktı mı?

İçindekiler:

  1. Ic Mimarlık yetenek sınavı Kalktı mı?
  2. 2020 yetenek Sınavları Kalktı mı?
  3. 2021 yetenek sınavı Nedir?
  4. 2020 yetenek sınavları ne zaman?
  5. Özel yetenek sınavları iptal mi?

Ic Mimarlık yetenek sınavı Kalktı mı?

İç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımı bölümlerine “özel yetenek sınavı” ile değil, merkezi yerleştirme ve Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) puanları ile öğrenci alınacağı kılavuzda ortaya çıktı. ...

2020 yetenek Sınavları Kalktı mı?

Sınav yapmayacaklar Güzel Sanatlar Fakültesi'nde, Resim, Seramik ve Cam, Tekstil Tasarımı, Geleneksel Türk Sanatları, Grafik Tasarımı bölümleri için özel yetenek sınavı, üniversite senatosunca alınan Covid-19 tedbirleri kararı gereği 2020-2021 eğitim öğretim yılında uygulanmayacak.

2021 yetenek sınavı Nedir?

Güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, mûsikî, geleneksel ve çağdaş görsel sanatlar ve spor programı/projesi uygulayan Anadolu imam hatip liselerine yerleştirme için okullarca yapılan seçme sınavıdır. ... Yetenek sınavı ile öğrenci alan okullara kesin kayıt işlemini tamamlayan öğrenciler, tercihte bulunamayacaklardır.

2020 yetenek sınavları ne zaman?

YETENEK SINAVI NE ZAMAN? Yetenek Sınavlarının yapılması ve sonuçların sisteme girilmesi 1-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yetenek Sınavına girmek için başvurular Çalışma Takviminde belirtilen tarihler arasında veli tarafından bireysel olarak e-Okul Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Özel yetenek sınavları iptal mi?

'Özel yetenek sınavı kaldırıldı' iddiası bütünüyle gerçek dışı" dedi. ... Kurul, bugüne kadar özel yetenek sınavı ile öğrenci alan 14 yükseköğretim programının 2020 YKS'den itibaren merkezi yerleştirme sınavı ile öğrenci almasına karar verdi.