İncir ve zeytinyağı karışımı neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. İncir ve zeytinyağı karışımı neye iyi gelir?
  2. Zeytinyağı incir kürü nasıl tüketilir?
  3. İncir kürü kaç gün bekletilir?
  4. 7 zeytin 1 incir nasıl tüketilmeli?
  5. Incir ve havuç kürü ne zaman Başlanmali?

İncir ve zeytinyağı karışımı neye iyi gelir?

B2 vitaminleri içeren kuru incir, zeytinyağı formülü hafızayı ve sinir sistemini güçlendiriyor. Mucizevi içeriğiyle kuru incir, kandaki kötü kolesterol seviyesinin düşmesine yardımcı oluyor. Kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, zeytinyağı kürü kemik ve diş sağlığını kuvvetlendiriyor.

Zeytinyağı incir kürü nasıl tüketilir?

Zeytinyağı ile incir kürü çok kolay bir şekilde hazırlanabilmektedir. 2 adet incir dilimlenir ve üç yemek kaşığı zeytinyağı ile karıştırılır. Bu karışım yaklaşık bir gün boyunca bekletilir. Ertesi gün sabah aç karnına incirler yenir. Yağın içerisine ise tekrardan aynı şekilde incir dilimlenip konur.

İncir kürü kaç gün bekletilir?

Zeytinyağı ile incir kürü çok kolay bir şekilde hazırlanabilmektedir. 2 adet incir dilimlenir ve üç yemek kaşığı zeytinyağı ile karıştırılır. Bu karışım yaklaşık bir gün boyunca bekletilir.

7 zeytin 1 incir nasıl tüketilmeli?

Yalnızca iki malzemeli olan bu diyette ilk önce 7 tane zeytin daha sonra incir tüketmelisiniz. Burada dikkat edilmesi gereken temel nokta peş peşe yemek olduğu için aralarında zaman geçirmemeniz gerekiyor. Her gün 2 defa uygulamanız gereken bu diyeti sabah uyanınca ve gece uyumadan önce uygulanmalıdır.

Incir ve havuç kürü ne zaman Başlanmali?

Bir bardak sabah kahvaltıdan 15 dakika önce, bir bardak yatmadan önce içilir. 21 gün boyunca uygulanacak.