Ziraat Bankası sanal POS nedir?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası sanal POS nedir?
  2. Ziraat Bankası sanal POS nasıl açılır?
  3. Ziraat POS ne kadar?
  4. Sanal POS ödeme Nasıl Yapılır?
  5. Sanal POS ödeme Nedir?
  6. Bloke çözme işlemi nedir?
  7. Erken bloke çözüm ne demek?

Ziraat Bankası sanal POS nedir?

Sanal POS veya VPOS (virtual point of sale), kredi kartı veya banka kartı ile alışveriş yaparken kullandığımız POS (point of sale/ödeme noktası) cihazlarının internete uyarlanmış halidir.

Ziraat Bankası sanal POS nasıl açılır?

Ziraat Bankası Sanal Pos kurulumu için Ayarlar > Sanal Pos Ayarları sayfasından Ziraat Bankası'nı düzenle sayfasına giriniz. Banka ekranınızdan oluşturduğunuz bilgileri ilgili alanlara eklemeniz gerekmektedir. Banka Adı: Ziraat Bankası Servis: Sanal Pos Host: İlgili bilgi standart gelmektedir, değiştirilmemelidir.

Ziraat POS ne kadar?

Detaylı bilgi için Şubelerimize bekliyoruz....
Tarife TipiCiro LimitiSabit Ücret Tutarı
TAKSİTLİ TARİFE (Tek Çekim + Taksitli İşlemler)2.000 TL98,00 ₺
3.000 TL148,00 ₺
5.000 TL246,00 ₺
10.000 TL493,00 ₺
14 satır daha

Sanal POS ödeme Nasıl Yapılır?

Sanal POS'un mantığı mağazada nasıl ki kredi kartınızı cihaza okuttuğunuzda ödeme işlemi gerçekleşiyorsa internet üzerinden girilen bilgilerin alıcının banka ve kredi kuruluşunda olan hesabından aldığı ürün ve hizmetin bedeli olan paranın satıcının banka hesabına geçirilmesine dayanır.

Sanal POS ödeme Nedir?

Sanal POS sistemi, ürün ya da hizmetlerini online alışveriş ile E-Ticaret sitelerinden banka kartı ve kredi kartı ile ödeme alabilmek için kullanılır. POS (Point of Sale) cihazlarının sanal versiyonu olarak bilinmektedir ve VPOS (Virtual Point Of Sale) olarak da ifade edilir.

Bloke çözme işlemi nedir?

Bloke Çözüm, taksitli veya tek çekim işlemlerde blokeli çalışan Yapı Kredi üye işyerlerimize sunduğumuz, blokede bekleyen POS alacaklarınızı vadesini beklemeden belirli bir komisyon karşılığında nakde çevirmenizi sağlayan bir ödeme çözümüdür.

Erken bloke çözüm ne demek?

Erken Bloke Çözme: Blokeli çalışan işyerlerinde, işyerinin blokede bekleyen cirosunun, nakit ihtiyacına gerek duyulduğunda, bloke hesaptan çözülerek üye işyerine ödemeye imkân veren çözümdür.