Alışveriş indirim kuponu nedir?

İçindekiler:

  1. Alışveriş indirim kuponu nedir?
  2. Trendyol indirim nasıl alınır?
  3. LC Waikiki kampanya kodu nasıl alınır?
  4. LCW para nasıl kullanılır?

Alışveriş indirim kuponu nedir?

Merakınızı gidermek için şöyle belirtelim; alışveriş yapan kisinin özel bir teklif veya indirimden yararlanmasına imkân tanıyan bir kod ya da harf ve ya sayı dizisi olarak tanımlanan bu kodlar aslında kupon kodları olarak da bilinir. Her hangi bir ürünü indirimli olarak satın almanızı sağlar.

Trendyol indirim nasıl alınır?

Sipariş detaylarınızın hemen altında yer alan “İndirim Kodu/Kuponu” yazan bölüme Trendyol indirim kodunuzu girerek anında indirim kazanabilirsiniz.

LC Waikiki kampanya kodu nasıl alınır?

LC Waikiki'nin moda severlere sunduğu bu kupon kodu ise “3676866785” şeklindedir. Bu kupon kodundan faydalanmak için 150 TL ve üzeri olan alışverişinizi tamamladıktan sonra sepet sayfasında yer alan “kupon” kısmına bu kodu yazmanız yeterli olur. Bu kupon kodu tek kullanımlıktır.

LCW para nasıl kullanılır?

LCW Para sadece Türkiye'de geçerlidir. Havale/EFT ile oluşturduğunuz siparişlerinize ait geri ödemelerinizi (iade, iptal, fazla ödeme vb.) bir sonraki siparişinizde kullanmak üzere hesabınıza tanımlayabileceğiniz paradır. Hesabınıza tanınlanan LCW Para ilk siparişinizde sepetinizde otomatik olarak uygulanacaktır.