İyzico ile nasıl ödeme yapılır?

İçindekiler:

  1. İyzico ile nasıl ödeme yapılır?
  2. İyzico nedir ödeme?
  3. İyzico Ödemeler ne zaman yatar?
  4. İyzico güvenli ödeme nedir?
  5. İyzico ne işe yarar?
  6. İyzico güvenli midir?
  7. İyzico 3ds üye işyerine dönüldü ne demek?
  8. Iyzico para iadesi kaç gün sürer?
  9. Iyzico üyeliği nasıl iptal edilir?

İyzico ile nasıl ödeme yapılır?

iyzico ile Nasıl Ödeme Yaparım? Ödeme adımında iyzico ile Öde'yi seç. Mail ve telefon bilgilerini doğrula. iyzico bakiyen, kartın veya Korumalı Havale/EFT ile ödemeni kolayca tamamla.

İyzico nedir ödeme?

"Kolay Ödeme" anlamına gelen "Easy Check Out" kelimelerinin kısaltılmış ve Türkçe okunuşa uyarlanmış versiyonu olan iyzico, adından da anlaşılacağı üzere kullanıcılarına ödeme hizmetlerinde kolaylıklar yaratmak üzerine kurgulanmış bir dünya sunmaktadır.

İyzico Ödemeler ne zaman yatar?

Ödemeler tarafıma ne zaman aktarılacak? Pazartesi-Pazar aralığında iyzico aracılığıyla aldığınız tüm ödemeler, Pazar günü 23:59'da muhasebeleşmektedir. Muhasebeleşme tarihi ardından gelen 2 günlük blokajın ardından ilk Çarşamba günü, tüm ödemeleriniz banka hesabınıza aktarılmaktadır.

İyzico güvenli ödeme nedir?

Yapay zeka destekli sahtecilik koruma sistemine sahip olan iyzico, online alışveriş dünyasındaki tüm şüpheli işlemlere karşı 7/24 koruma sağlamaktadır. Siz de iyzico ile internet alışveirşlerinizi güvence altına alabilir ya da işletmeniz için güvenli bir altyapı oluşturabilirsiniz.

İyzico ne işe yarar?

iyzico, 29 binden fazla internet sitesinden güven içinde alışveriş yapmanızı mümkün kılan, çalıştığı üye iş yerlerine hızlı ve sahtecilik önleme odaklı en yüksek kalitede hizmet sunan BDDK lisanslı bir finans teknolojileri firmasıdır.

İyzico güvenli midir?

iyzico, 29 binden fazla internet sitesinden güven içinde alışveriş yapmanızı mümkün kılan, çalıştığı üye iş yerlerine hızlı ve sahtecilik önleme odaklı en yüksek kalitede hizmet sunan BDDK lisanslı bir finans teknolojileri firmasıdır.

İyzico 3ds üye işyerine dönüldü ne demek?

Sarı renkli işlemler (3D üye iş yerine dönüldü) 3D Secure şifresinin girildiğini ancak kartta yaşanılan bir hatadan dolayı (şifre hatası vs.) başarısız bir şekilde tamamlanmadığını simgeler.

Iyzico para iadesi kaç gün sürer?

İade işlemleri, kredi kartları ile yapılan ödemelerde 1-3 iş günü içerisinde, debit (bankamatik) kartlar ile yapılan ödemelerde ise 7-14 iş günü içerisinde kart hesabına yansımaktadır.

Iyzico üyeliği nasıl iptal edilir?

iyzico Kontrol Paneli'nde yer alan işlemler menüsünden tüm işlemlerinizi listeleyebilirsiniz. İade veya iptal etmek istediğiniz işlemi, listeden bulduktan sonra ödemeyi iptal etmek için ekranın en sağında yer alan "İptal Et" butonuna tıklamanız yeterlidir.