3D güvenlik şifresi nedir?

İçindekiler:

  1. 3D güvenlik şifresi nedir?
  2. 3D güvenlik şifresi nasıl alınır?
  3. VakıfBank 3D Secure şifresi nasıl alınır?
  4. Ziraat Bankası 3d Secure nasıl yapılır?

3D güvenlik şifresi nedir?

İnternet üzerinden, kredi ve banka kartlarıyla yapılan ödemelerde, kart sahibinin ve kartının güvenliğinin alınabilmesi için geliştirilmiş sisteme 3D Secure denir. ... Cep telefonuna gelen kod 3D Secure işlem ekranında istenen alana girilip onay verilmediği taktirde ödeme gerçekleşmez.

3D güvenlik şifresi nasıl alınır?

3D Secure şifresi, kredi kartı sağlayıcısı banka aracılığıyla tanımlanır. Bu işlemi doğrudan bankanızın web sitesi üzerinden ya da yaptığınız alışverişlerin ödemesini tamamlamadan hemen önce açılan, bankanıza ait ekrandaki şifre alma bağlantısına tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

VakıfBank 3D Secure şifresi nasıl alınır?

Hem alışverişlerde hem de ATM'lerde kullanacağınız şifrenizi almak için SIFRE yazıp bir boşluk bırakarak Bankomat Kart numaranızı 5724'e SMS olarak gönderebilir, Bankamız ATM'lerinden, VakıfBank Şubesi'nden veya 08 Çağrı Merkezini arayabilirsiniz. 5724'e gönderilen kısa mesajlar tüm operatörlerin kendi ...

Ziraat Bankası 3d Secure nasıl yapılır?

Sistemimizde kayıtlı cep telefonunuza SMS ile gönderilecek tek kullanımlık şifrenizi, alışveriş sırasında açılacak olan şifre ekranına girerek işleminizi onaylayacaksınız. Lütfen şifre giriş ekranında maskeli olarak görüntülenecek olan ve SMS şifrenizin gönderileceği cep telefonu numaranızı kontrol ediniz.