Nebim programı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Nebim programı ne işe yarar?
  2. Nebim Winner programı nasıl öğrenebilirim?
  3. Nebim V3 nasıl bir program?
  4. V3 programı nedir?
  5. Nebim V3 programı ne işe yarar?
  6. Nebim Genel müdür?
  7. Nebim bilgisi ne demek?
  8. Nebim V3 POS nedir?
  9. NebimExtra nedir?
  10. Nebim sahibi kim?
  11. Nebim pos nedir?
  12. Nebim Akademi nedir?
  13. Nebim Extra nedir?

Nebim programı ne işe yarar?

Nebim'in 1966'dan beri süregelen sektörel deneyiminden yararlanarak geliştirdiği Nebim V3 ERP, tüm iş süreçlerinin uçtan uca entegre bir yapıda yürütülmeleri sayesinde hataların önüne geçer, izlenebilirliği ve güvenle karar almayı sağlar, departmanlar arası etkileşimi sağlayarak kurumsal veri bütünlüğünü güçlendirir ve ...

Nebim Winner programı nasıl öğrenebilirim?

Nebim Programı öğrenilmesi zor bir program değildir. Fakat nebimi öğrenmek için teorik bilgiden ziyade sürekli uygulama yapmanız gerekiyor.Ayrıca her işletmede farklı modüller kullanılmaktadır.Size önerim nebim kullanan bir işletmeye giriş pozisyonunda iş başvularına bakmanız olacaktır.

Nebim V3 nasıl bir program?

Sektörün önde gelen perakendeci, toptancı ve üretici firmaları tarafından tercih edilen Nebim V3 ERP, firmaların satın almadan üretime, finans yönetiminden satışa kadar ihtiyaç duydukları tüm iş süreçlerini, aynı platform üzerinde, baştan sona entegre bir şekilde yönetmelerini sağlar.

V3 programı nedir?

Nebim V3 kapsamında bütün stok, fiyat ve ürün bilgileri e ticaret sitesine aktarılır. ... İşletmelerin ön muhasebe ve genel muhasebe işlemlerini NEBİM V3 muhasebe programında hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilme bilgi ve becerisinin kazandırıldığı bir eğitim programıdır.

Nebim V3 programı ne işe yarar?

Nebim V3'ünüzü; yeni nesil ödeme kaydedici cihazlar, devletin vergide e-dönüşüm vizyonu kapsamındaki özel entegratör uygulamaları, B2C ve B2B e-ticaret sistemleri, harici müşteri sadakat ve CRM uygulamaları, harici lojistik sistemleri, iş akışı ve doküman yönetimi sistemleri ile entegre ederek ve firmanızı büyütecek iş ...

Nebim Genel müdür?

Nebim ile çalışmaktan grup olarak çok memnun olduklarını dile getiren İpekyol Genel Müdürü Uğur Ayaydın, Nebim'in, uçtan uca entegre çözümü Nebim V3 ERP'nin bugünlere gelmelerinde çok büyük katkı sağladığını belirtti.

Nebim bilgisi ne demek?

Nebim, aynı platform üzerinde satınalma, üretim takibi, İK/Personel işleri, depo yönetimi, finans yönetimi ve satış modüllerini kontrol edebileceğiniz, baştan sona uyumlu olarak kullanabileceğiniz bir programdır. ...

Nebim V3 POS nedir?

Nebim V3 Offline POS Yeni geliştirilen Nebim V3 POS Servis ile offline satış esnasında müşteri, puan, çek ve iade, merkezden anlık sorgulanabilir. Mağaza internet bağlantısında sorun olması ve merkeze ulaşılamayan durumda bunlar olmadan lokal veritabanındaki bilgiler ile satışa devam edilir.

NebimExtra nedir?

NebimExtra nedir? NebimExtra, Nebim'in gelifltirdi¤i yazılımlar için versiyon güncellemesi ve destek anlaflmasıdır. Nebim, Nebim Çözüm Ortakları ve Nebim Yetkili Satıcıları tarafından sunulmaktadır. Nebim'in gelifltirdi¤i Nebim V3 ve Winner yazılımlarını kapsamaktadır.

Nebim sahibi kim?

Ali ÖZTÜRK - Founder - Turkuaz Yazılım | Nebim Yazılım Gold Partner | LinkedIn.

Nebim pos nedir?

Nebim V3 Offline POS Yeni geliştirilen Nebim V3 POS Servis ile offline satış esnasında müşteri, puan, çek ve iade, merkezden anlık sorgulanabilir. Mağaza internet bağlantısında sorun olması ve merkeze ulaşılamayan durumda bunlar olmadan lokal veritabanındaki bilgiler ile satışa devam edilir.

Nebim Akademi nedir?

Nebim Akademi'ye giriş yapan kişiler; Nebim V3'ün tüm modülleri ile ilgili eğitsel içeriklere, video'lara, e-eğitimlere ve dokümanlara kolaylıkla ulaşabilecek ve bunun yanı sıra istedikleri konularda kendilerini online olarak eğitebilecek ve geliştirebilecekler. ...

Nebim Extra nedir?

NebimExtra anlaşması sayesinde, lisansladığınız Nebim yazılımlarının güncel versiyonlarını elde edin, isteklerinize ve sorularınıza İnternet veya çağrı merkezi üzerinden ya da firmanızda birebir destek alın ve Nebim yazılımlarından elde ettiğiniz verimliliği artırarak rekabette bir adım önde kalın.