Aras Kargo müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?
  2. Aras Kargo şubeye nasıl bağlanır?
  3. Aras Kargo şikayetleri nereye yapılır?
  4. Aras Kargo takip no nasıl alınır?

Aras Kargo müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

444 25 52 :::.. Değerli müşterimiz, Her türlü soru ve sorununuzda 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezi'mizi arayabilir, hızlı ve güvenilir şekilde destek alabilirsiniz. Sizlere hizmet vermek bizim için mutluluktur.

Aras Kargo şubeye nasıl bağlanır?

Aras Kargo Müşteri Hizmetleri Direk Operatöre Bağlanma Aras Kargo müşteri hizmetlerine direk olarak bağlanmak mümkündür. Bunu sağlamak adına öncelikle 444 25 52 numarası aranmalıdır. Ardından 0 tuşlanarak müşteri hizmetleri temsilcisine direk bağlanılabilir.

Aras Kargo şikayetleri nereye yapılır?

Aras Çağrı Merkezi, hizmetlerimiz ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınıza yanıt vermek ve çözüm bulmak için çalışıyor. 444 25 52 numaralı telefondan haftanın 5 günü (Pazartesi-Cuma) 08:30-18:00 ve Cumartesi günleri 08:30-13:00 saatleri arasında doğrudan Çağrı Merkezi çalışanlarımız ile görüşebilirsiniz.

Aras Kargo takip no nasıl alınır?

Aras Kargo takip no öğrenmek ve sorgulama yapmak isteyen, kargo takip nosu bulunmayan kişiler, bu numarayı almak için ya Aras Kargo müşteri hizmetlerini aramalı ya da en yakın Aras Kargo şubesine gitmelidir. Bu iki yöntem sayesinde Aras Kargo Takip No numarasını erişim sağlanabilir.