Halkbank aidatsız kredi kartı hangisi?

İçindekiler:

  1. Halkbank aidatsız kredi kartı hangisi?
  2. Paraf kredi karti nasil alinir?
  3. Paraf debit kredi kartı mı?
  4. Paraf Esnaf Kredi kartı limiti ne kadar?
  5. Paraf kart ücreti ne kadar?
  6. Paraf kart banka kartı mı?
  7. Paraf debit ne demek?

Halkbank aidatsız kredi kartı hangisi?

Halkcard ise Halkbank'ın aidatsız kredi kartıdır. Halkcard ile yurt içi ve yurt dışında Visa veya MasterCard logosu bulunan tüm üye işyerlerinde alışveriş yapabilirsiniz.

Paraf kredi karti nasil alinir?

Sizlerde Paraf'ın eşsiz özelliklerinden yararlanmak istiyorsanız, Şimdi Başvur'a tıklayarak , istenilen kart türüne göre PARAF / PARAFLY boşluk, TCKN boşluk, gelir bilginizi yazıp 3452'e SMS gönderebilir, 08 Halkbank Dialog, Halkbank İnternet Şubesinden ya da size en yakın Halkbank Şubesi'nden başvuruda ...

Paraf debit kredi kartı mı?

Klasik banka kartı anlayışından çıkılarak, siz müşterilerimize alışveriş yaparken puan kazandırdığımız banka kartımızdır.

Paraf Esnaf Kredi kartı limiti ne kadar?

Paraf Esnaf Taksitli Nakit Avans Kampanyası Kampanya kapsamında 31 Ağustos 2021 tarihine kadar %1 işlem komisyonuyla 3,6,9,12 ve 18 taksitte % 1,98 faiz oranı geçerli olacaktır. Taksitli Nakit Avans asgari 200 TL ile azami 15.000 TL limit aralığında kullanılabilecektir. Taksit adedi maksimum 18 aydır.

Paraf kart ücreti ne kadar?

Kart TürüAsıl KartAçıklama
Paraf Klasik44,50 TLKart aidatları üzerinden %5 oranında BSMV tahsil edilir.
Paraf Gold73 TLKart aidatları üzerinden %5 oranında BSMV tahsil edilir.
Paraf Platin118 TLKart aidatları üzerinden %5 oranında BSMV tahsil edilir.

Paraf kart banka kartı mı?

Yeni Paraf, ilerleyen teknolojinin imkanlarını yenilikçi ürünleriyle sizlere sunuyor ve hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Yeni Paraf'ı artık tek başına hem banka kartı hem de kredi kartı olarak kullanılabilirsiniz. Ödeme sırasında tek şifre ile hangi kartla ödeme yapmak istiyorsanız onu seçebilirsiniz.

Paraf debit ne demek?

Paraf Debit. Paraf Debit ile nakit taşımaya gerek duymadan dilediğiniz yerde kartınızla alışveriş yapabilir ve alışverişlerinizden ParafPara kazanabilirsiniz! ... Alışverişlerden ParafPara kazanabilir, kazandığınız ParafPara'ları Paraf POS'larında nakit olarak kullanabilirsiniz.