Honor akıllı saat hangi ülkenin?

İçindekiler:

  1. Honor akıllı saat hangi ülkenin?
  2. Honor Magic Watch 2 hangi uygulama?
  3. Honor Magic Watch 2 denize girilir mi?
  4. Honor Magic Watch 2 hangi renk?
  5. Honor Watch Magic kac mm?
  6. HONOR MagicWatch 2 Xiaomi telefona nasıl bağlanır?
  7. HONOR Watch telefona nasıl bağlanır?
  8. HONOR MagicWatch 2 Tansiyon ölçer mi?
  9. HONOR MagicWatch 2 46mm su geçiriyor mu?
  10. HONOR MagicWatch 2 konuşma özelliği var mı?
  11. Honor Magic Watch 2 kordon kaç mm?
  12. Honor Magic Watch 2 sim kart takılır mı?
  13. Huawei akıllı saat baska telefona nasıl bağlanır?
  14. HONOR MagicWatch 2 hangi renk?
  15. Honor watch gs Pro telefona nasıl bağlanır?

Honor akıllı saat hangi ülkenin?

Honor
TürÖzel Kuruluş
Kuruluş2013
KurucuRen Zhengfei
Genel merkeziShenzen, Çin
ÜrünAkıllı Telefon Tablet Akıllı saat Aksesuar
4 satır daha

Honor Magic Watch 2 hangi uygulama?

HONOR Magic Watch 2 Android ve iOS ile Eşleşebilir Huawei Sağlık uygulamasını Android market üzerinden indirdikten ve telefonunuzun Bluetooth bağlantısını açtıktan sonra hızlıca eşleştirebildiğiniz saat, tüm seçeneklerini size Huawei Sağlık uygulaması üzerinden sunuyor.

Honor Magic Watch 2 denize girilir mi?

Cihaz havuz ve deniz için ayrı ölçümler de yapabiliyor. Hem iPhone hem de Android işletim sistemi ile çalışan telefonlarda kullanılabilen Honor Magic Watch 2 de tıpkı Huawei'nin akıllı saatleri gibi, Huawei Sağlık uygulamasıyla çalışıyor.

Honor Magic Watch 2 hangi renk?

HONOR Watch Magic 2 (46mm) - Siyah - (HONOR TÜRKİYE GARANTİLİ) Değerlendirmeleri.

Honor Watch Magic kac mm?

32.5 gram ağırlığında olan ve 9.8 mm kalınlığa sahip gövdesiyle şıklık kazanan HONOR Watch Magic Honor, günlük hayatınızda rahatça kullanabilmeniz için uygun bir tasarıma sahiptir. Gövdesinde kullanılan paslanmaz çelik malzeme sayesinde saatiniz son derece dayanıklı bir yapı kazanmayı başarır.

HONOR MagicWatch 2 Xiaomi telefona nasıl bağlanır?

Karşınıza çıkan menüde HUAWEI ve HONOR akıllı saatleri göreceksiniz. Bu menüde HONOR sekmesindeki HONOR MagicWatch 2 modeline dokunun. Bluetooth bağlantısı önerilerinde çıkan MagicWatch 2'ye bağlanın ve bağlantıyı her iki cihazdan da onaylayın. Hepsi bu kadar!

HONOR Watch telefona nasıl bağlanır?

HUAWEI Sağlık uygulamasına giriş yaptıktan sonra uygulamanın alt kısmında bulunan menüden Cihazlar sekmesine dokunun. Karşınıza çıkan cihazlar menüsünde cihaz eklerken Akıllı Saat seçeneğine ilerleyin. Karşınıza çıkan menüde HUAWEI ve HONOR akıllı saatleri göreceksiniz.

HONOR MagicWatch 2 Tansiyon ölçer mi?

Açıklamada, 'Honor'un popüler akıllı saati MagicWatch 2, vücutta en önemli beş sağlık göstergesinden biri olan, nabız, kan basıncı, solunum hızı ve vücut ısısının yanı sıra kandaki oksijen doygunluğu oranını ifade eden SpO2 değerini tek dokunuşla birkaç saniyede gösterirken Huawei Sağlık uygulaması üzerinden de geçmiş ...

HONOR MagicWatch 2 46mm su geçiriyor mu?

Honor Magic Watch 2 özellikleri İncelediğimiz Honor Magic Watch 2, 46mm'lik olan sürüm. 1.39 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olan akıllı saat, 4 piksel çözünürlüğe sahip. Bu da inç başına bizlere 326 ppi piksel yoğunluğu sunuyor. 41 gram ağırlığındaki saat, 5 ATM suya dayanıklılık sunuyor.

HONOR MagicWatch 2 konuşma özelliği var mı?

MagicWatch 2 ile arama almak ve aramaları cevaplamak için MagicWatch 2'nin HONOR akıllı telefonunuz ile Bluetooth üzerinden bağlı kalması gereklidir. ... Kullanılabilirlik bölgelere göre değişiklik gösterebilir ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonların kullanılması gerekmektedir.

Honor Magic Watch 2 kordon kaç mm?

Lims Huawei Gt 2 - Honor Magic Watch 2 46 mm Akıllı Saat Silikon Kordon.

Honor Magic Watch 2 sim kart takılır mı?

A1 kamerali,sim kart ve hafiza kart destekli akilli saat Sim kart takıp cep telefonu gibi kullanabilirsiniz Yüksek çözünürlükte görüntü kalitesi dokunmatik ve 2 mp kameralı akıllı saat ürün tüm android ve iphone ve birçok telefonlar ile uyumludur.

Huawei akıllı saat baska telefona nasıl bağlanır?

Telefonunuzda Bluetooth'u etkinleştirin, Sağlık > Cihaz > Ekle bölümüne gidin, ilgili saat modelini seçin, Eşleştir işlemini başlatın ve saatinizin adına dokunun. Ardından Huawei saatte bir eşleştirme talebi görüntülenecektir. Eşleştirmeyi tamamlamak için √ simgesine dokunun.

HONOR MagicWatch 2 hangi renk?

HONOR Watch Magic 2 (46mm) - Siyah - (HONOR TÜRKİYE GARANTİLİ) Değerlendirmeleri.

Honor watch gs Pro telefona nasıl bağlanır?

Karşınıza çıkan menüde HUAWEI ve HONOR akıllı saatleri göreceksiniz. Bu menüde HONOR sekmesindeki HONOR Watch GS Pro modeline dokunun. Bluetooth bağlantısı önerilerinde çıkan Watch GS Pro'ya bağlanın ve bağlantıyı her iki cihazdan da onaylayın. İşte Bukadar.