En çok abonesi olan YouTuber kimdir?

İçindekiler:

  1. En çok abonesi olan YouTuber kimdir?
  2. Bartmann YouTuber nereli?
  3. Enes Batur un kaç abonesi var?
  4. Türkiye'deki en iyi Youtuber kim?
  5. YouTube kaç kullanıcısı var?
  6. Enes Batur YouTube neden yasaklandı?

En çok abonesi olan YouTuber kimdir?

İsveçli Let's Player ve vlogger PewDiePie, Eylül 2020'de 109 milyon abonesiyle YouTube'da en çok abone olunan bireysel kullanıcı.

Bartmann YouTuber nereli?

İsveç'te yaşayan Bartu, 'Bartsson TV' adını verdiği Youtube hesabıyla ekranlarımızı süslüyor. Stockholm'de bir danışmanlık firmasında çalışan Bartu sayesinde adeta gözümüzde hayaller ülkesine dönüşen İsveç hakkında pek çok bilgi edinmek mümkün.

Enes Batur un kaç abonesi var?

Enes Batur
Enes Batur Sungurtekin
Kişisel bilgiler
TürOyun videosu Komedi Vlog Eğlence
Abone15.4 milyon ()
Görüntülenme8.821.334.930 (8.821 milyar) ()
7 satır daha

Türkiye'deki en iyi Youtuber kim?

Son birkaç yılda YouTube'da yayınladığı videolarla popüler olan Enes Batur, YouTube Türkiye'deki en yüksek aboneye sahip olan 'bireysel' kanal unvanını kaptırdı. Enes Batur'u geride bırakan kanal, 14.2 milyon aboneye sahip bir çocuk kanalı oldu.

YouTube kaç kullanıcısı var?

İlk olarak YouTube kullanıcı sayısı açıklandı. Wojcicki'nin verdiği rakamlara göre platformun aylık aktif kullanıcısı sayısı 1.5 milyarı geçti. Üstelik bu sadece YouTube'a giriş yaparak video izleyenlerin sayısı.

Enes Batur YouTube neden yasaklandı?

Türkiye'de en çok takipçiye sahip YouTuber'ların başında gelen Enes Batur, YouTube Topluluk Kuralları'nı ihlal etmesi nedeniyle ceza aldı. ... Sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamayla söz konusu yasağı duyuran Batur, yüklemek istediği videonun ise 15 milyon aboneye özel bir içerik olduğunu açıkladı.