Anafranil ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Anafranil ne işe yarar?
  2. Anafranil bağımlılık yapar mı?
  3. Zyprexa nedir nasıl kullanılır?
  4. Olanzapine ne icin kullanilir?

Anafranil ne işe yarar?

Başlangıçta Depresyon için üretilen bu ilacın, daha sonraları yapılan araştırmalarla depresyonun yanı sıra Panik Bozukluğu, Yaygın Anksiyete Bozukluğu, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Dikkat Eksikliği Bozukluğu, Enürezis Nocturna (Çocuklarda gece altına kaçırma), Somatoform Ağrı Bozukluğu, Kronik Ağrılı Durumlar gibi ...

Anafranil bağımlılık yapar mı?

Psikiyatride kullanılan ilaçlar bağımlılık yapar mı? Psikiyatride kullanılan antidepresanlar (Cipram, cipralex, efexor, lustral, paxil, prozac, anafranil vb..), antipsikotikler (risperdal, zyprexa, zeldox, seroquel vb..), duygudurum düzenleyiciler (lityum, depakin, convulex, tegretol vb..) bağımlılık yapmazlar.

Zyprexa nedir nasıl kullanılır?

ZYPREXA VELOTAB antipsikotikler adı verilen bir ilaç grubuna aittir. ZYPREXA VELOTAB, gerçekte var olmayan şeyleri duymak, görmek veya hissetmek, yanlış inanışlar, anormal şüphecilik, içine kapanmak gibi semptomların eşlik ettiği bir hastalığın tedavisinde kullanılır.

Olanzapine ne icin kullanilir?

Olanzapin: Farmakolojik Özellikleri ve Psikotik Bozuklukların Tedavisindeki Etkinliği. Olanzapin şizofreni ve benzeri psikotik bozuklukların tedavisinde en az haloperidol kadar etkili olan tiyenobenzodiazepin türevi bir antipsikotiktir.