Modern Avize nedir?

İçindekiler:

  1. Modern Avize nedir?
  2. Avize seçimi salon avizeleri nasıl olmalı?
  3. Avize yüksekliği ne kadar olmalı?
  4. Kararan pirinç avize nasıl parlatılır?
  5. Avize kalitesi nasıl anlaşılır?
  6. Döküm Avize ne demek?
  7. Avize yerine ne kullanılır?

Modern Avize nedir?

Modern avizeler, teknolojik gelişmelerin en çok uygulandığı tarzdır. LED ampuller yerine ürün üzerinde tümleşik olarak gelen LED aydınlatmalar genellikle modern avizelerde bulunmaktadır. Sadelik ve gösterişi bir arada sunarlar. Modern avizeler neredeyse her yıl kendilerini ve tarzlarını yenilerler.

Avize seçimi salon avizeleri nasıl olmalı?

- Salon avizeleri ev ortamında en sık ve en uzun eşyalardan biri olacağından yüksek ısıya ulaşan ampullerden kaynaklanabilecek yanma ve erimeye karşı dayanıklı olmalıdır. - Salon avizeleri seçiminde metal, porselen ya da cam malzemeye sahip olması mantıklı bir adım olmaktadır.

Avize yüksekliği ne kadar olmalı?

Yerden yükseklik Avizenin alt ucunun yerden yüksekliği ortalama 2-2.20 metre olmalıdır. Eğer avizeyi yemek masasının üzerinde kullanıyorsanız yerden yüksekliği 170 cm olacak şekilde de planlayabilirsiniz.

Kararan pirinç avize nasıl parlatılır?

Altın ve pirinç lambaları temizlemek için basit mutfak malzemelerini de kullanabilirsiniz. Eşit miktarlarda beyaz sirke, un ve tuz karışımı oluşturun. İyice karıştırın ve kararmış lambaların yüzeyine uygulayın. En az bir saat bekletin.

Avize kalitesi nasıl anlaşılır?

Kaliteli avizeler pürüzsüz olmalıdır. Satın alırken avizenizi sadece göz ile seçmeyin aynı zamanda dokunarak da kontrol edin. Pürüzü olan avizeler muhtemelen defolu ürünlerdir. Tavan yüksekliğinize göre avize seçmelisiniz.

Döküm Avize ne demek?

Oymalı döküm kolları olan avizeler klasik avizeler grubuna girerler. Döküm olarak pirinç, alüminyum ya da zamak malzemeler kullanılabilmektedir. Bu avizelerde dekorasyonu tamamlamak için dekoratif kristaller, seramik tabaklar ya da cam fanuslar kullanılabilir.

Avize yerine ne kullanılır?

Koridorun ortasına rastgele bir avize yerine koymak yerine, tavana şerit LED'ler ya da duvarların alt kısmına ankastre aydınlatmalar tercih edilebilir. Uygun yerlere yerleştirilmiş spotlar da iyi birer fikir olabilir.