Pegasus telefon numarası ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Pegasus telefon numarası ücretli mi?
  2. Pegasus açık biletimi nasıl kullanırım?
  3. Pegasus bilet iptali para iadesi ne zaman hesaba geçer?
  4. Pegasus iletişim ücreti ne kadar?
  5. Pegasus bilet iptali kaç saat önce?
  6. Pegasus bilet iptal edince para geri gelir mi?
  7. Pegasus bagaj hakkı kaç kilo 2021?
  8. Sabiha Gökçen'de servis var mı?
  9. Malatya Havaş servis nereden kalkıyor?

Pegasus telefon numarası ücretli mi?

**BolBol üyelerimiz, BolBol üyelik programımız ile ilgili taleplerini iletmek veya uçuş değişiklik, iptal, ek hizmet/servis satın alım işlemleri için ücretsiz 0850 399 17 01 numaralı çağrı merkezimizle iletişime geçebilir.

Pegasus açık biletimi nasıl kullanırım?

Açık Bilet Nasıl Kullanılır? “Aldığım bileti nasıl kullanırım?” sorusunu merak eden yolcularımız, açık biletinin PNR kodu ile biletini kullanabilir. Pegasus Hava Yolları kuralları dahilinde açık bilete çevrilen uçak biletleri, değiştirilme tarihinden itibaren 1 sene içinde kullanılmalıdır.

Pegasus bilet iptali para iadesi ne zaman hesaba geçer?

İptal edilen biletlerin iadesi tarafımızdan bankanıza iletilir ve bankanızın iade prosedürüne bağlı olarak 1-7 iş günü içerisinde hesabınıza yansır. 7 iş günü geçmesine rağmen iadenizi hesap hareketlerinizde göremiyorsanız konu ile alakalı Canlı Destek ya da Müşteri Hizmetleri ekibimize bağlanabilirsiniz.

Pegasus iletişim ücreti ne kadar?

Pegasus Ücretli Müşteri Hizmetleri Pegasus ücretli iletişim hattı 0888 228 12 12'dir. Türkiye'de Pegasus'un ücretli müşteri hizmetlerini aramanın dakikası operatörünüz tarafından faturanıza dakika başına 1,5 TL olarak yansıtılmaktadır.

Pegasus bilet iptali kaç saat önce?

Bunu sadece www.flypgs.com veya Pegasus mobil uygulama üzerinden aldığın biletler için yapabilirsin! c) Biletleme yapılan tarifeli uçuşun kalkış saatine 72 saatten fazla süre olan hâllerde değişiklik veya iptal işleminin biletleme anından itibaren 24 saat içerisinde gerçekleştirilmesi.

Pegasus bilet iptal edince para geri gelir mi?

Biletinizi iptal ettirmek istediğinizde bilet hizmet bedeli hariç tüm tutarlar tarafınıza iade edilmektedir. Uçuşunuza 2 saat kala biletinizde iptal ya da değişiklik yapmak istediğinizde ise tarafınıza sadece havaalanı vergisi iade edilmektedir.

Pegasus bagaj hakkı kaç kilo 2021?

Eko15 kg
Avantaj20 kg
Comfort Flex20 kg

Sabiha Gökçen'de servis var mı?

Sabiha Gökçen Havalimanı Kadıköy ve Havalimanı Taksim arasında hizmet veren HAVABUS otobüsleri ile kişi başı 18 ve 24 TL ücret karşılığında seyahet edebilirsiniz. Otobüsler beyaz renkli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı hareket noktası terminal binası gelen katı çıkışı karşısındadır.

Malatya Havaş servis nereden kalkıyor?

Malatya Havalimanına inen her uçak için servis düzenlenmektedir. Şehir Merkezinden Yolcu servisi uçak saatinden yaklaşık 2 saat önce MEYDAN Turizm Sivas caddesindeki merkez ofisinden hareket etmektedir.