Ido bilet ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ido bilet ne kadar?
  2. Negmar feribot kimin?
  3. İDO da öğrenci indirimi var mi?
  4. Negmar kaç TL?
  5. Eskihisar Topçular hangi firma?
  6. Eskihisardan nerelere feribot var?

Ido bilet ne kadar?

Popüler Feribot Sefer Süreleri Ve Fiyatları
GüzergahBilet FiyatlarıSefer Süresi
Yenikapı - Yalova30 TL1 sa 15 dk
Yalova - Yenikapı30 TL1 sa 15 dk
Çınarcık - Yenikapı30 TL1 sa
Armutlu - Kadıköy33 TL1 sa 50 dk
6 satır daha

Negmar feribot kimin?

Denizcilik sektörüne yazılım yaparken kendi tabiriyle 'birisi itekleyince' gemi sahibi oldu. Sonra Suudi Nesma Grubu ve ardından Gübretaş'la yolu çakıştı. Bu iki ortağıyla birlikte Negmar'ı kuran işadamı Mehmet Koç bugün 16 gemiden oluşan bir filoyu yönetiyor.

İDO da öğrenci indirimi var mi?

Tüm indirimli yolcu tipleri ( Öğrenci-Basın-Engelli-65 yaş üstü – İBB meclis üyesi ) biletlerinde alınan seferde yolcularımız %10 indirimden faydalanmaktadır.

Negmar kaç TL?

Haftanın her günü 24 saat hizmet veren Negmar, her 20 dakikada bir yeni sefer düzenlemektedir....Negmar Eskihisar Tavşanlı Sefer Saatleri Ve Ücretleri.
Araç TürüTek YönGidiş-Geliş
Kamyonet, Minivan130 TL255 TL
Otobüs, Kamyon190 TL375 TL
Tır270 TL530 TL
2 satır daha

Eskihisar Topçular hangi firma?

İDO İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. olarak 30 yılı aşkın süredir kesintisiz olarak sürdürdüğümüz deniz ulaşımı hizmetimizle haftanın her günü 24 saat aralıksız olarak gerçekleştirilen İDO Topçular Eskihisar / Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferlerinde toplam 17 gemi çalışmaktadır. 15-20 dakikada bir ...

Eskihisardan nerelere feribot var?

İstanbul Bursa yönünde seyahat eden araçların İzmit Körfezini dolaşmadan yollarını kısaltan Eskihisar Topçular arasında arabalı vapur yolculuğu ortalama 45 dakika sürmektedir. Bu seferler Kocaeli Gebze İlçesinin Eskihisar iskelesi ile Yalova İlinin Topçular beldesindeki iskele arasında yapılmaktadır.