Mihrabat Korusu kim Isletiyor?

İçindekiler:

  1. Mihrabat Korusu kim Isletiyor?
  2. Mihrabat Korusu düğün ne kadar?
  3. Mihrabat Korusu düğün kaç kişilik?
  4. Otağtepe kaçta kapanıyor?
  5. Beykoz Otağtepe kaçta kapanıyor?

Mihrabat Korusu kim Isletiyor?

Kentin nadir güzellikteki ormanı, 1990 yılında Acarlar'a ait Dost İnşaat Şirketi'ne turistik tesis ve sayfiye yeri yapılması için kiralandı. İsmet Acar'ın sahibi olduğu şirket, Mihrabat Ormanı'nın içine bir işletme binası, kır kahvesi, büfe, yürüyüş parkurları ve oturma yerleri yaptı.

Mihrabat Korusu düğün ne kadar?

Mihrabat Korusu fiyatları, yemekli düğünler için minimum 4 TL; kokteyl düğünleri için 2 TL arasında. Boğaz'da düğün mekanlarına göre başlangıç fiyatları normal.

Mihrabat Korusu düğün kaç kişilik?

Mihrabat Korusu'nun kır düğünü bahçesi panoramik Boğaz manzarası, çam ağaçlarının gölgesi ve yemyeşil çim alanıyla bir harika. Maksimum 200 kişi gibi davetli sayısının az olduğu düğün için kapalı restoranını da her mevsim düşünebilirsin.

Otağtepe kaçta kapanıyor?

İçerisinde otoparkı bulunan Fatih Korusunda otopark ücreti de bulunmamaktadır. Fatih Korusu hafta içi ve hafta sonu her gün ziyaret edilebilir. Yaz aylarında saat 10:30 ila 17:30 arasında hizmet verilirken, kış aylarında havanın erken kararmasıyla daha erken kapanabilir.

Beykoz Otağtepe kaçta kapanıyor?

Otağtepe Girişi ücretsizdir. Sadece otopark ücreti ödemelisiniz. Bunun dışında her gün burayı 09.00 – 19.30 saatleri arasında bu parkı ziyaret edebilirsiniz.