Behzat Ç Sule kim?

İçindekiler:

  1. Behzat Ç Sule kim?
  2. Behzat Ç gerçek hayatta kimdir?
  3. Behzat Ç IMDb puanı kaç?
  4. Bernayı kim öldürdü Behzat?
  5. Behzat Ç finalinde ne oldu?
  6. Behzat Ç kimi canlandırıyor?
  7. Leyla ile Mecnun dünya sıralamasında kaçıncı?
  8. Behzat Ç kızı nasıl öldü?
  9. Elvin Beşikçioğlu Behzat Ç de hangi rolde?
  10. Erdal Beşikçioğlu Süryani mi?
  11. Berna'nın katili Şule mi?
  12. Behzatın kızı neden öldü?
  13. Behzat Ç'nin kızı neden öldü?

Behzat Ç Sule kim?

Şule, dizide Ayça Eren tarafından canlandırılan karakterdir.

Behzat Ç gerçek hayatta kimdir?

DUVAR - 1981 yılında Yalova'da doğan Emrah Serbes, bir süre Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nda eğitim aldıktan sonra yarım bırakıp Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

Behzat Ç IMDb puanı kaç?

4. Behzat Ç. (2010) - IMDb 8,7.

Bernayı kim öldürdü Behzat?

Bu duruma öfkelenen Ercüment, adamlarını göndererek Behzat'ı aldırmaya çalışırken beklenmedik bir şey oldu. Şule, kardeşi Berna'yı gece kulübünün çatışından aşağıya atarak onu öldürmüş ve böylelikle Behzat Ç'ye olan öfkesini dindirmeye çalışmıştı.

Behzat Ç finalinde ne oldu?

Behzat, kızı Berna'nın ölümüyle sarsıldıktan sonra Şule'yi kızı gibi sever, tüm kötülüklerden korumaya çalışır. Bir bölümle ona Berna diye seslendiği olmuştur. Behzat Ç. ... Şule, final bölümde Berna'yı öldürdüğü ortaya çıkar ve hapse girer.

Behzat Ç kimi canlandırıyor?

Şevket Ç.
CanlandıranEge Aydan
Bilgileri
AileBehzat Ç. (kardeşi)
Evlilik(ler)Nesime (boşandı)
5 satır daha

Leyla ile Mecnun dünya sıralamasında kaçıncı?

Fanatiklerinin oylarıyla 10 üzerinden 9.3 puan alarak House, Lost, Spartacus gibi dev bütçeli dizileri geride bırakıp 9'uncu olan Leyla ile Mecnun bir anda dünyanın dikkatini çekti.

Behzat Ç kızı nasıl öldü?

Henüz 11 yaşındayken, babası Behzat ile annesi Ceyda boşanmış; daha sonra annesi psikoloğu Yunus'la evlenmiştir. ... Daha sonra baba kızın araları düzelmiş; ancak doğum gününde Berna, Kızılay'daki Teras Bar'ın balkonundan düşerek hayatını kaybetmiştir.

Elvin Beşikçioğlu Behzat Ç de hangi rolde?

Karakter: Ceyda- Oyuncu: Elvin Beşikçioğlu- Behzat Ç.'nin eski karısıdır.

Erdal Beşikçioğlu Süryani mi?

yılında, Ünyeli bir baba ve Arnavut kökenli Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. ... Hâlen Ankara Devlet Tiyatrosundaki görevine devam etmektedir. Elvin Beşikçioğlu ile evlidir. Bir kızı ve bir oğlu vardır.

Berna'nın katili Şule mi?

Bahri sayesinde Ceyda kızı Berna'nın katilinin Şule olduğunu öğrenir. Şule, final bölümde Berna'yı öldürdüğü ortaya çıkar.

Behzatın kızı neden öldü?

Daha sonra baba kızın araları düzelmiş; ancak doğum gününde Berna, Kızılay'daki Teras Bar'ın balkonundan düşerek hayatını kaybetmiştir.

Behzat Ç'nin kızı neden öldü?

Daha sonra baba kızın araları düzelmiş; ancak doğum gününde Berna, Kızılay'daki Teras Bar'ın balkonundan düşerek hayatını kaybetmiştir.