Sultangazi Vega AVM Hangi mağazalar var?

İçindekiler:

  1. Sultangazi Vega AVM Hangi mağazalar var?
  2. Vega AVM Sultangazi kaça kadar açık?
  3. Vega AVM istanbul ne zaman açılacak?
  4. Vega AVM kime ait?
  5. Neva alışveriş merkezi hangi mağazalar var?
  6. Isfanbul avm hangi mağazalar var?
  7. Vega AVM hangi hastane açılacak?
  8. Vega AVM saat kaçta açılıyor?
  9. Isfanbul avm kimin?
  10. Vega AVM Sultangazi sahibi kim?
  11. Medistanbul kimin?
  12. Nata Vega kaçta açılıyor 2021?
  13. İsfanbul ne zaman yapıldı?
  14. Vialand kaç paraya satıldı?

Sultangazi Vega AVM Hangi mağazalar var?

Ayakkabı Dünyası, FLO, TOGO, Nepall, De Facto, LCWaikiki, Arabica, Arby's, Bay Döner, Big Terrace, Boton Donuts, Burger King, Gafi Cafe Teras, Bursa İshakbey, Civil, Panço, Atlantis Fun City, Bosch, Media Markt, Turkcell, Samsung, Vestel, Avva, Kiğılı, Tudors, Lufian, W Collection, Bambi, Evidea, Karaca, Koçtaş Fix, ...

Vega AVM Sultangazi kaça kadar açık?

VEGA AVM İstanbul. Değerli misafirlerimiz, alışveriş merkezimiz hafta içi ve hafta sonu 10.00 - 22.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecektir. Alışveriş merkezimizin toplam kullanılabilir alanı 72.000 m2'dir. Buna göre içeriye alınacak müşteri kapasitemiz , 7200 kişidir.

Vega AVM istanbul ne zaman açılacak?

Nata Holding tarafından hayata geçirilen Vega İstanbul AVM, 9 Ekim'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. İstanbul Sultangazi'de kurulu olan Vega İstanbul, “alışveriş merkezi değil, yaşam alanı” sloganıyla yola çıkıyor.

Vega AVM kime ait?

Nata Holding, Türkiye'de Vega markası altında 9 AVM açılmıştır. Ulusal ve uluslararası projelerde yer alan Nata Holding, ABD merkezli Engineering News Record (ENR) dergisinin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitlik Şirketleri” listesinde 96'ncı sırada gösterilmiştir.

Neva alışveriş merkezi hangi mağazalar var?

Neva Alışveriş ve Eğlence Merkezi Mağazaları
  • Acar Kids.
  • Atom Tost.
  • Çıtır Usta.
  • DeFacto.
  • FC Plus.

Isfanbul avm hangi mağazalar var?

İsfanbul Store Hediyelik Eşya Mağazaları
  • Atlı Karınca.
  • Bir Zamanlar İstanbul.
  • Bulut Ekspresi.
  • Cesur Sürücüler.
  • Nefeskesen.
  • 5D Little Dolphin.
  • King Kong.
  • Maceraperest.

Vega AVM hangi hastane açılacak?

İstanbul'un ulaşım ağının merkezinde; 5.Levent ile Tem Avrupa Konutları arasında kalan bölgede, TEM otoyoluna cephe konumunda bulunan Medistanbul Hastane kompleksi, Vega AVM projesinin de hemen yanı başında yer alıyor. 2021 Mart ayı itibariyle hastalarına hizmet vermeye başlayacak olan hastane, konumlandırmasını ...

Vega AVM saat kaçta açılıyor?

NATA VEGA Outlet. Değerli misafirlerimiz, alışveriş merkezimiz hafta içi ve hafta sonu 10.00 - 22.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecektir. Alışveriş merkezimizin toplam kullanılabilir alanı 86.410 m2'dir.

Isfanbul avm kimin?

İsfanbul
SahipGürsoy Grup
Teknik detaylar
Zemin alanı600.000 m²
Tasarım ve inşaat
17 satır daha

Vega AVM Sultangazi sahibi kim?

Ankara kökenli inşaat firması Nata Holding, Türkiye genelinde Vega Alışveriş Merkezleri zincirinin 8'inci halkası Vega İstanbul'u hizmete açtı.

Medistanbul kimin?

Sağlık sektöründe 20 yıllık tecrübeye sahip olan Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Şimşek, Medistanbul Sağlık A.Ş. bünyesinde bulunan Medistanbul Hastanesi yatırımını hayata geçirdi.

Nata Vega kaçta açılıyor 2021?

Nata Vega, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

İsfanbul ne zaman yapıldı?

Dünyada ve Türkiye'de bir Tema Park'ı, AVM ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan İSFANBUL, 650 milyon dolar değerindeki yatırım bedeliyle 'te ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Vialand kaç paraya satıldı?

650 milyon dolar yatırım yapılan Vialand, yüzde 50 hissesi Gürsoy Grup'a, yüzde 50 hissesi ise Bayraktar Grubu'na bağlı Via GYO'ya ait olarak kuruldu. Gürsoy Grup, ekim ayı başında yaptığı bir hamleyle Via GYO'nun hem Vialand'daki hem de Venezia projesindeki tüm hisselerini satın aldı.